Ciclisme

Santa Susanna s’ha convertit en una destinació de turisme esportiu consolidada per a ciclistes de tot el món gràcies a comptar amb un allotjament especialitzat, rutes btt atractives per a tot tipus de ciclista, serveis personalitzats i un gran ambient ciclista.

Cycling Santa Susanna és un projecte que neix a partir de la certificació de Santa Susanna com a Destinació de Turisme Esportiu el 2007.

Aprofiteu les infraestructures esportives (Centre BTT, Estació de Ciclisme, Club Ciclista), turístiques (oferta hotelera i d’oci) i comercials (comerços) que us ofereix Santa Susanna!

Descarrega't el triptic de Cycling
logo logo logo
TORNAR AL LLISTAT

Rutes BTT 11 – Els Horts de Santa Susanna

La ruta surt de l’oficina de Turisme, a la façana marítima de Santa Susanna, i transcorre pel Passeig Marítim i per la plana d’aquest municipi, entre camps, zones urbanitzades, alguns cultius i entorns rústics, fins a la Font del Boter.

Punt de sortida: Oficina de Turisme de Santa Susanna

Recorregut: Passeig marítim – Hotel Indalo – Camí del mig – La Reserva – Piscina Municipal- Can Ratés – Fons del Boter – Hostal Casa Feliu – Camí del Mig – Sant Crist de Balasch – Centre d’investigació Agrícola – Oficina de Turisme.

Temps aproximat: 1h

Dificultat: mitjana

Distància: 6,4km

Desnivell: 60 m

[ssba]