Ciclisme

Santa Susanna s’ha convertit en una destinació de turisme esportiu consolidada per a ciclistes de tot el món gràcies a comptar amb un allotjament especialitzat, rutes btt atractives per a tot tipus de ciclista, serveis personalitzats i un gran ambient ciclista.

Cycling Santa Susanna és un projecte que neix a partir de la certificació de Santa Susanna com a Destinació de Turisme Esportiu el 2007.

Aprofiteu les infraestructures esportives (Centre BTT, Estació de Ciclisme, Club Ciclista), turístiques (oferta hotelera i d’oci) i comercials (comerços) que us ofereix Santa Susanna!

Descarrega't el triptic de Cycling
logo logo logo
TORNAR AL LLISTAT

Rutes BTT 15 – Ruta de les Ermites

La ruta és curta amb fortes rampes de pujada i baixada. Malgrat tot, la ruta no deixa de tenir tant interès esportiu com paisatgístic. Des de l’ermita de la Mare de Déu de Gràcia es pot gaudir d’unes vistes molt interessants sobre Santa Susanna i el Maresme. Apta per a gent amb una certa preparació i perícia.

Punt de sortida: Plaça Llillota.

Recorregut: Ermita de Sant isidre – Can Pep Bufi – Sant Pere de Riu – Turó de la Guàrdia – Mare de Déu de Gràcia – Font del Boter – Can Rosich – Plaça Llillota

Temps aproximat: 2h

Dificultat: difícil

Distància: 7,6 km

Desnivell: 140 m

[ssba]