Ciclisme

Santa Susanna s’ha convertit en una destinació de turisme esportiu consolidada per a ciclistes de tot el món gràcies a comptar amb un allotjament especialitzat, rutes btt atractives per a tot tipus de ciclista, serveis personalitzats i un gran ambient ciclista.

Cycling Santa Susanna és un projecte que neix a partir de la certificació de Santa Susanna com a Destinació de Turisme Esportiu el 2007.

Aprofiteu les infraestructures esportives (Centre BTT, Estació de Ciclisme, Club Ciclista), turístiques (oferta hotelera i d’oci) i comercials (comerços) que us ofereix Santa Susanna!

Descarrega't el triptic de Cycling
logo logo logo
TORNAR AL LLISTAT

Rutes BTT 16 – La serra de Miralles

Interessant ruta que, tot i la proximitat a les zones humanitzades costaneres, ens serveix per descobrir el Montnegre. Guanyant alçada ràpidament per dins dels alzinars, es circula per un tram de pista elevada i amb vistes al Maresme, abans de començar de nou el descens per dins d’un bosc característic del vessant marítim.

Punt de sortida: Plaça Llillota.

Recorregut:Can Mestre – Can Jordà – Molí d’en Rufo (antigues ruïnes del poble de Santa Susanna) – Pista panoràmica de Miralles – Serra de Can Curt – Plaça Llillota.

Temps aproximat: 2h

Dificultat: difícil

Distància: 11,1 km

Desnivell: 250 m

[ssba]