Ciclisme

Santa Susanna s’ha convertit en una destinació de turisme esportiu consolidada per a ciclistes de tot el món gràcies a comptar amb un allotjament especialitzat, rutes btt atractives per a tot tipus de ciclista, serveis personalitzats i un gran ambient ciclista.

Cycling Santa Susanna és un projecte que neix a partir de la certificació de Santa Susanna com a Destinació de Turisme Esportiu el 2007.

Aprofiteu les infraestructures esportives (Centre BTT, Estació de Ciclisme, Club Ciclista), turístiques (oferta hotelera i d’oci) i comercials (comerços) que us ofereix Santa Susanna!

Descarrega't el triptic de Cycling
logo logo logo
TORNAR AL LLISTAT

Rutes BTT 17 – De Santa Susanna a Tordera

Interessant i molt completa ruta que ens fa saltar de la vessant marítima del Montnegre a la vessant interior, que s’obra al Vallès i a La Selva. Hi ha zones de diferent dificultat, tant tècnica com física, gran varietat de vegetació per la variació d’alçada i d’orientació dels vessants, i també àrees des de molt urbanitzades a totalment inhòspites. En definitiva, un bon exemple del que és el massis del Montnegre.

Punt de sortida: Plaça Llillota.

Recorregut: Can Mestre – Can Jordà – Molí d’en Rufo (antigues ruïnes del poble de Santa Susanna) –Sant Miquel de Vallmanya – Les ferreres – Can Nasi – Tordera (Punt d’informació) – Mas Reixach – Turó Gros de Miralles – Pista panoràmica de Miralles – Turó de la Guilla – Quatre Camins – Sant Pere del Riu – Plaça Llillota

Temps aproximat: 4h

Dificultat: molt difícil

Distància: 25,4 km

Desnivell: 300 m

[ssba]