Ciclisme

Santa Susanna s’ha convertit en una destinació de turisme esportiu consolidada per a ciclistes de tot el món gràcies a comptar amb un allotjament especialitzat, rutes btt atractives per a tot tipus de ciclista, serveis personalitzats i un gran ambient ciclista.

Cycling Santa Susanna és un projecte que neix a partir de la certificació de Santa Susanna com a Destinació de Turisme Esportiu el 2007.

Aprofiteu les infraestructures esportives (Centre BTT, Estació de Ciclisme, Club Ciclista), turístiques (oferta hotelera i d’oci) i comercials (comerços) que us ofereix Santa Susanna!

Descarrega't el triptic de Cycling
logo logo logo
TORNAR AL LLISTAT

Rutes BTT 18 – Pels camins del Montnegre

Una alta ruta força interessant i il·lustrativa del que és el Montnegre més marítim, amb un traçat agradable. Passem per punts d’interès com l’Ermita de l’Erola i, sobretot, Hortsavinyà. Cal destacar el recorregut per alguns trams de carena i la bona visibilitat sobre el Maresme.

Punt de sortida: Plaça Llillota.

Recorregut: Sant Pere de Riu – Can Marquès – Can Riu – Quatre Camins – Ermita de l’Erola – Església Hortsavinyà – Can Pica – Can Portell – Coll d’en Benet – Coll de tres Termes – Sant Andreu – Turó de Can Gibert – Montplau – Sant Pere de Riu – Ermita Sant Isidre– Plaça Lllillota

Temps aproximat: 4h

Dificultat: molt difícil

Distància: 22,5 km

Desnivell: 510 m

[ssba]