Ciclisme

Santa Susanna s’ha convertit en una destinació de turisme esportiu consolidada per a ciclistes de tot el món gràcies a comptar amb un allotjament especialitzat, rutes btt atractives per a tot tipus de ciclista, serveis personalitzats i un gran ambient ciclista.

Cycling Santa Susanna és un projecte que neix a partir de la certificació de Santa Susanna com a Destinació de Turisme Esportiu el 2007.

Aprofiteu les infraestructures esportives (Centre BTT, Estació de Ciclisme, Club Ciclista), turístiques (oferta hotelera i d’oci) i comercials (comerços) que us ofereix Santa Susanna!

Descarrega't el triptic de Cycling
logo logo logo
TORNAR AL LLISTAT

Rutes BTT 2 – De Santa Susanna al coll de l’Era d’en Mora

Bonic itinerari que, des de Santa Susanna, voreja el mar pels passeigs marítims de Pineda de Mar i Calella i després remunta la riera de Calella fins al coll de l’Era d’en Mora. Allà comença un divertit descens que ressegueix les ondulacions de la carena fins arribar a la platja de Garbí de Calella. Recorregut planer en la seva major part, encara que presenta algunes pujades força dretes, però curtes, fins arribar al coll i a la carena. La baixada és també bastant inclinada.

mapa ruta santa susanna coll era d'en mora

Comarques: Maresme

Principals punts de pas: Santa Susanna, Pineda de Mar, Calella, Coll de l’Era d’en Mora, Calella, Pineda de Mar, Santa Susanna.

Distància: 20,83 km

Desnivell: 260 m

Durada: 1 h 40 min

Tipus de camins utilitzats: Pista asfaltada, pista, carrers i passeig marítim
perfil ruta santa susanna era d'en mora

Més informació

PDF-icon-small-231x300

 
[ssba]