Ciclisme

Santa Susanna s’ha convertit en una destinació de turisme esportiu consolidada per a ciclistes de tot el món gràcies a comptar amb un allotjament especialitzat, rutes btt atractives per a tot tipus de ciclista, serveis personalitzats i un gran ambient ciclista.

Cycling Santa Susanna és un projecte que neix a partir de la certificació de Santa Susanna com a Destinació de Turisme Esportiu el 2007.

Aprofiteu les infraestructures esportives (Centre BTT, Estació de Ciclisme, Club Ciclista), turístiques (oferta hotelera i d’oci) i comercials (comerços) que us ofereix Santa Susanna!

Descarrega't el triptic de Cycling
logo logo logo
TORNAR AL LLISTAT

Rutes BTT 3 – De Santa Susanna a la platja de Garbí de Calella

Pels passeigs marítims de Pineda de Mar i Calella fins arribar a la punta de la platja de Garbí de Calella, on la serra del Corredor de les Guilles arriba a mar coronada per un dels fars més coneguts de la costa catalana. Itinerari absolutament pla. Durant el recorregut es passa per passeigs marítims, pistes de sorra i carrils bici, que el fa una ruta apta per a tot tipus d’usuaris. Es pot realitzar amb bicicleta de passeig.

Comarques: Maresme

Principals punts de pas: Santa Susanna, Pineda de Mar, Calella, Pineda de Mar, Santa Susanna.

Distància: 13,80 km

Desnivell: 0 m

Durada: 1 h

Tipus de camins utilitzats: Pista asfaltada, pista, carrers i passeig marítim.

Més informació

PDF-icon-small-231x300

 
[ssba]