Ciclisme

Santa Susanna s’ha convertit en una destinació de turisme esportiu consolidada per a ciclistes de tot el món gràcies a comptar amb un allotjament especialitzat, rutes btt atractives per a tot tipus de ciclista, serveis personalitzats i un gran ambient ciclista.

Cycling Santa Susanna és un projecte que neix a partir de la certificació de Santa Susanna com a Destinació de Turisme Esportiu el 2007.

Aprofiteu les infraestructures esportives (Centre BTT, Estació de Ciclisme, Club Ciclista), turístiques (oferta hotelera i d’oci) i comercials (comerços) que us ofereix Santa Susanna!

Descarrega't el triptic de Cycling
logo logo logo
TORNAR AL LLISTAT

Rutes BTT 5 – De Santa Susanna a Sant Llop

Itinerari que s’endinsa pels racons més bells i amagats de les muntanyes de Santa Susanna i la Serra del Llop, tot passant per punts emblemàtics de la zona com són l’antiga rectoria d’Hortsavinyà i l’església de Sant Miquel de Vallmanya. Amb un desnivell acumulat important, aquesta exigent ruta passa principalment per pistes en molt bon estat però, també, per alguns trams de camins costeruts amb reguerots, on cal una certa destresa amb la bicicleta. Amb bones vistes freqüents i una variada alternança de paisatges naturals i entorns de vegetació, aquest itinerari és un bon exemple del que ofereix el Parc del Montnegre i el Corredor.

ruta-5

Comarques: Maresme

Principals punts de pas: Santa Susanna, Centre BTT, Sant Miquel de Vallmanya, les Ferreres, Sant Llop, Coll de les Palomeres, Hortsavinyà, Sant Pere de Riu, Font del Boter.

Distància: 39,90 km

Desnivell: 990 m

Durada: 5 h 30 min

Tipus de camins utilitzats: Pista asfaltada, pista de terra i trams de camins amb reguerots.M5 De Santa Susanna a Sant Llop PERFIL

Més informació

PDF-icon-small-231x300

 
[ssba]