Santa Susanna és una perfecta destinació de turisme familiar. Hi trobareu tots els recursos i serveis de qualitat especialitzats per gaudir de les vostres vacances amb la família. Teniu a la vostra disposició una àmplia oferta d’allotjaments a Santa Susanna i també de restauració, adaptada a les vostres necessitats. A més Santa Susanna ofereix un gran ventall de propostes d’oci i entreteniment, i un programa d’animació específic per a les vacances amb nens.

Santa Susanna és una de les primeres destinacions que van assolir la marca de destinació de Turisme Familiar, atorgada per l’Agència Catalana de Turisme. Aquest certificat garanteix que la vila compta amb unes instal·lacions adequades per als més petits en zones públiques, allotjaments i oferta complementària. No dubteu en contactar amb l’Oficina de Turisme de Santa Susanna perquè us ajudem a planificar la vostra estada.

Veniu a Santa Susanna de vacances en família!

Què es la DTF (Destinació de Turisme Familiar)?

Destinació de Turisme Familiar (DTF) és una marca d’especialització creada per l’Agència Catalana de Turisme, que s’atorga a destinacions de turisme familiar. Amb aquesta marca, Turisme de Catalunya reconeix els municipis o zones turístiques que ofereixen recursos i serveis de qualitat especialitzats en famílies. Això significa que disposen d’una oferta d’allotjament i restauració adaptada a les necessitats de les famílies, amb una gran varietat de propostes d’oci i entreteniment.

Consells de seguretat
logo