Activitats a les platges

Durant els mesos d’estiu podreu gaudir de les tres platges de Santa Susanna amb les activitats que ofereix la Base Nàutica, però també amb les que s’organitzen al Club Infantil.

Podreu viure l’experiència de navegar a bord d’un creuer recorrent la Costa Brava, i també moltes altres activitats a prop de Barcelona.

Mesures de seguretat COVID
TORNAR AL LLISTAT

Via Marina del Camí de Sant Jaume

Gaudeix de la via marina del camí de sant jaume

 

via marina sant jaume

Gaudeix de la via marina del camí de sant jaume

Des del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme i Santa Susanna ens plau presentar-vos la Via Marina del Camí de Sant Jaume. Aquest és un nou tram de l’entramat de camins de Sant Jaume a Catalunya que uneix la ciutat de Girona amb la de Barcelona resseguint l’antiga Via Marina de la Via Augusta. La Via Marina inicia el seu recorregut a Sarrià de Ter, municipi en el qual es desdobla del camí ja existent que va de la Jonquera i el Monestir de Sant Pere de Rodes a Montserrat, continua pels municipis de Girona, fins arribar al Maresme passant per Santa Susanna (ETAPA 3) i finalitza a Barcelona.

A l’Oficina de Turisme de Santa Susanna disposem de les Credencials del Camí de Sant Jaume a un preu de 2€ i és un punt de pas per l’estampació de segell.

Consulta el mapa de la Via Marina

Per a més informació 
Turisme de Santa Susanna
oi.turisme@stasusanna.org
93 767 90 08 / 93 767 84 41 (ext. 6)