CONTACTAR

Nom i cognoms

Adreça electrònica*

Telèfon

Població

Vull més informació sobre...

Aceptació de la Llei de Protecció de Dades

Com arribar-hi

You are hereHome Com arribar-hi

Com arribar-hi

 • AMB

  COTXE

  Si viatgeu des del sud o des de l’est, per l’AP-7, fins a la sortida de Mataró, La Roca, C-60. Continueu per la C-60 amb direcció a Mataró fins a la sortida Girona C-32. Després seguiu per la C-32 direcció Girona fins a la sortida 122 Calella, Pineda i Santa Susanna, N-II. Des de Calella per la N-II (direcció Girona), Pineda i Santa Susanna.

  Si viatgeu des del nord, per l’AP- 7, fins a la sortida 9 Lloret, Blanes i Malgrat, C-35. A Vidreres preneu la N-II i continueu fins a Santa Susanna.

 • AMB

  AUTOBÚS

  Des de Barcelona amb l’empresa Barcelona Bus amb sortida des de la Ronda de Sant Pere o l’Estació del Nord. (Línies 603 i 614).

  Telèfon d’informació 902 13 00 14
  Web www.sagales.com

 • AMB

  TREN

  Des de Barcelona: Rodalies Renfe, Línia R1 direcció Blanes o Maçanet – Massanes fins a Santa Susanna (cada mitja hora). Veure horaris aquí

  Des de Girona: Rodalies Renfe Girona (RG1) direcció Mataró directe fins a Santa Susanna (cada 2 hores de dilluns a divendres, caps de setmana amb transbordament a Maçanet – Massanes).

  Consulteu els horaris aquí

 • AMB

  AVIÓ

  Des de l’aeroport de Girona i des de l’aeroport de Barcelona amb l’empresa Barcelona Bus.

  Telèfon d’informació 902 13 00 14
  Web www.sagales.com

  Sagalés Airport Line: servei de bus des de Santa Susanna directe a l’Aeroport de Barcelona i des de l’Aeroport de Barcelona a Santa Susanna. El preu del bitllet senzill és de 11,20€, i la durada del trajecte 1h i 25minuts. Es realitzen 13 sortides diàries (segons temporada) que arriben tant a la T1 com a la T2.

  Pots comprar el teu tiquet a www.sagales.com/sale, als establiments adherits de Santa Susanna i a bord de l’autobús.

  Per a més informació visita www.sagalesairportline.com o truca al 902 13 00 14.

  Linia Sagalés Aeroport de Girona – Costa Brava Sud i Maresme (601): Servei de bus des de l’aeroport de Girona fins a la zona hotelera i centre de Santa Susanna. El preu del bitllet senzill és de 10€, i la durada del trajecte 1h i 10 minuts. Hi ha horari d’hivern i horari d’estiu.

  Pots comprar el teu tiquet a la web de Sagalés i a bord de l’autobús, podeu consultar els horaris a www.sagales.com o truca al 902 13 00 14.

Santa Susanna és Natura. Descobreix-ho!

Completa les vacances a Santa Susanna amb una selecció d’experiències recomanades.