Els hotels de Santa Susanna han rebut 4.000 persones que assistien al Bol d’Or de Pétanque i al Festival Internacional Country Music

Santa Susanna i el seu sector hoteler han aconseguit desestacionalitzar el turisme mitjançant la celebració de grans esdeveniments com el Bol d’Or de Pétanque i el Festival Internacional Country Music, que han reunit milers de participants al municipi durant aquest mes d’octubre.

Ambdós esdeveniments han estat organitzats per companyies franceses que han escollit Santa Susanna gràcies a la seva capacitat hotelera, els grans espais polivalents i l’hospitalitat i adaptació als diferents visitants.

En el cas del Bol d’Or de Pétanque, van arribar a Santa Susanna 3.000 jugadors, i amb el festival de country unes 1.000 persones més que s’estaran a Santa Susanna fins aquest cap de setmana. Aquests esdeveniments han permès allargar la temporada turística que dóna vida a tot el sector hoteler i al municipi. El mateix sector hoteler i l’alcalde de Santa Susanna, Joan Campolier, es mostren molt satisfets de poder acollir aquestes iniciatives.

La destinació turística de Santa Susanna forma part dels programes de Catalunya Convention Bureau juntament amb la Diputació de Barcelona i Turisme de Barcelona, un fet que contribueix a la promoció del turisme de reunions i esdeveniments. A més, compta amb una ubicació, clima, serveis i instal·lacions propicis a aquest tipus de turisme.

___

Video de Catalunya Directe de l’esdeveniment Festiva de Country internacional a Santa Susanna.

https://youtu.be/lAsRErHLKUE?t=1840

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *