L’Oasi del mediterrani

#VisitSantaSusanna

NOTÍCIES

Turoperadors nòrdics de turisme esportiu i de benestar visiten Santa Susanna

Procedeixen de Suècia, Islàndia i Dinamarca i volen conèixer el municipi per oferir-lo a un target femení que buscar indrets on poder fer esport, cuidar-se i  relaxar-se

Veure més


El Maresme acull aquests dies a diferents turoperadors nòrdics (Suècia, Islàndia i Dinamarca) que han vingut en un viatge de descoberta del territori, una pràctica molt comuna en el sector turístic per tenir les eines per recomanar determinades destinacions als clients. El seu objectiu és conèixer què pot oferir Santa Susanna i la comarca per comprovar si encaixa en un target molt específic: el públic femení de mitjana edat que vol practicar esport però també tenir temps per relaxar-se i cuidar-se. És a dir, els turoperadors busquen una destinació que ofereixi turisme esportiu i wellness o de benestar, combinar activitats de ioga, pilates, ciclisme, running o paddle surf amb sessions de spa i massatges, una tendència en l’alça.

Les característiques de Santa Susanna i del Maresme en el seu conjunt, amb la platja per practicar esports nàutics i aquàtics, la muntanya per fer senderisme i ciclisme i tota una oferta d’allotjaments amb balnearis i spa, la converteix en una destinació ideal per combinar aquests dos tipus de turisme intrínsecament lligats. A més, el clima de la comarca és idoni per realitzar totes aquestes activitats, un aspecte molt valorat als països nòrdics precisament per la diferència de les condicions meteorològiques.

Es tracta d’una acció organitzada per l’Agència Catalana de Turisme i la Diputació de Barcelona. Els viatges de descoberta del territori els fan els turoperadors que gestionen tota una oferta turística que proposen directament als turistes interessats, però també els periodistes, sobretot els que estan especialitzats en viatges, perquè coneguin de primera mà el territori abans de redactar els seus articles.

En aquesta visita ens van acompanyar Ágústa de Iceland, Gudrun de Iceland i Anders de Suècia, i la Sra. Mercè López tècnica de Turisme de l’Ajuntament de Santa Susanna.

Tancar

Campanya Cuida Santa Susanna, cuida les platges

Santa Susanna ha portat a terme en els darrers mesos la campanya “Cuida Santa Susanna, cuida les platges” a les xarxes socials on s’han obtingut molt bons resultats.

Veure més


L’objectiu de la campanya ha consistit en conscienciar als turistes i als residents sobre la importància que te actualment la sostenibilitat en una destinació turística. La campanya s’ha dissenyat en base al Decàleg de Turisme Sostenible i els 10 passos a seguir.

La campanya es va iniciar l’1 d’agost fins el 31 d’octubre i ha consistit en tres fases. La primera fase ha tingut un caire més informatiu; la segona ha fet referència a les platges i la naturalesa de l’entorn; i la tercera fase ha estat dirigida a un públic més familiar. En total s’ha arribat a més de 355.000 perfils i s’han obtingut més de 4.000 clics. Per portar a terme la campanya s’ha creat el hashtag #CuidaSantaSusanna que es mantindrà seguint l’estratègia de sostenibilitat.

QR PDF GUIA

Tancar

En marxa el nou contingut promocional de turisme actiu pel 2023

Veure més

Turisme Santa Susanna està treballant en el nou contingut promocional de turisme actiu, especialment en les diferents tipologies ciclistes, les activitats aquàtiques i el senderisme de la destinació turística de cara al 2023. Tot el nou contingut promocional es podrà visualitzar en els diferents canals d’informació turística de la destinació.

“Making Off” https://www.instagram.com/p/Ck_Uar8p5uR/

Tancar

ESDEVENIMENTS SANTA SUSANNA

El Karate també aposta per fer SEU a Santa Susanna.

Aquest cap de setmana, 16 països d’arreu del món ( entre ells Canadá, Hungria, Catajastán, Rumania, Gran Bretanya, Alemanya, Bèlgica, Suïssa, Georgia i Espanya ) han assistit al Campionat Europeu de Karate en la modalitat de Kyokushinkai.

Veure més

Uns 350 participants de totes les categories estaran allotjats al sector turístic del municipi fins el proper dimarts. L’ Alcalde, Joan Campolier ha conegut el “Shihan” Yoshikazu Koi – 7è Dan , Vicepresident de Ikoku ( International Karate Organization Kyokushikaikan) i la “ Sensei” Vera Shichinohe, Secretaria General de l’Organització, els que es plantegen poder fixar el Campionat Mundial a Santa Susanna.

Tancar

El 69è Raid Internacional Santa Susanna reuneix 104 binomis vinguts d’11 paisos

La prova hípica de resistència més antiga del Vell Continent aconsegueix reunir els millors genets i amazones procedents d’Europa, Amèrica i Oceania

Veure més

Aquest passat cap de setmana del 2, 3 i 4 de desembre Santa Susanna ha tornat a acollir els principals genets i amazones del panorama internacional al voltant del 69th International raid Barcelona Santa Susanna, vàlid també pel Campionat de Catalunya Open. En total han sigut 104 binomis (genet/amazona i cavall) els que han competit en la darrera gran prova de la temporada i una de les més esperades del calendari mundial. Es tracta de participants vinguts d’Europa (Alemanya, Bèlgica, Espanya, Finlàndia, França, Italià, Portugal i Suïssa); Amèrica (Argentina i Brasil) i Oceania (Austràlia).

En total, unes 600 persones han pernoctat als hotels del poble durant els 5 dies (4 nits). Però la xifra de persones que han vingut a Santa Susanna aquests dies (participants, acompanyants, veterinaris, personal tècnic…) ha sobrepassat el miler.

Els guanyadors d’aquesta edició han sigut:

Categoria CEI* – 31 participants (21 classificats i 10 eliminats)

Països participants: España (18), França (9), Portugal (2), Argentina (1) i Bèlgica (1)

Podi:

 1. (FRA) Melody Theolissat amb C’Pieraz Du Vialaret
 2. (ESP) Pedro Antonio Suárez Saavedra amb SW Jideerik
 3. (FRA) Caline Payen amb Assija De Bozouls

 

Categoria CEI* Junior – 12 participants (10 classificats i 2 eliminats)

Països participants: Espanya (11) i França (1)

Podi: 

 1. (ESP) Nuria Torra Gendrau amb Brady De Montfluq
 2. (ESP) Sergio Sánchez Gonzalez amb Zamian
 3. (FRA) Carla Mosti amb Dynamik Larzac

 

Categoria CEI** – 38 participants (20 classificats i 18 eliminats)

Països participants: Espanya (14), França (14), Itàlia (3), Suïssa (2), Austràlia (1), Portugal (1), Argentina (1) i Brasil (1)

Podi:

 1. (ESP) Alex Luque Moral amb Ferkad El Meissane
 2. (ESP) Maria Dulcet Molina amb GA Eira
 3. (BRA) Pedro Stefanis Marino amb Al Saida Larzac

 

Categoria CEI** junior – 10 participants (6 classificats i 4 eliminats)

Països participants: Espanya (6), Italia (2), França (1) i Finlàndia (1)

Podi:

 1. (ESP) Clara Latorre Sala amb Egipte Cost
 2. (FIN) Saana Nieminen amb Shagya Buzavirag
 3. (ESP) Àlex Maxenchs Rossell amb Simone del Garet

 

Categoria CEI*** – 13 participants (7 classificats i 6 eliminats)

Països participants: Espanya (7), França (3), Itàlia (2) i Alemanya (1)

Podi: 

 1. (ESP) Fàtima Manubens Vergara amb Maver Mikha
 2. (ESP) David Fernandez Vilar amb Koheilan Ishani CA
 3. (FRA) Caroline Magdziarek amb Adele Des Balmes

 

La prova hípica més antiga d’Europa està organitzada per la Federació Catalana d’Hípica, la Federació Espanyola i el Club Hípic de Garbí.

 

Tancar

Santa Susanna aplega 230 participants en el 2n Catbike Enduro Maresme

La prova és puntuable per a la Copa Catalana 2022 i s’ha fet als boscos, senders i corriols i desnivells que hi ha al terme municipal

Veure més

Aquest cap de setmana s’ha disputat el 2n Catbike Enduro Maresme Copa Catalana 2022 amb el “backstage” als terrenys de Can Rabassa de Santa Susanna.

El terme municipal ha aplegat 230 participants d’alt nivell que han gaudit dels boscos, muntanyes, senders, corriols i desnivells que l’envolten.

El primer classificat en categoria Màster30 ha estat Agustín Papaleo; a la categoria Júnior el guanyador ha estat Adriel Pons. En Fèmina Elit, la vencedora ha estat Anna Cea, qui també ha obtingut la primera posició en la categoria Fèmina Scratx. A la categoria Sub23, el primer lloc ha estat per Néstor Ramírez i per últim, Dani Tell ha guanyat a les categories Elit i Scratx.

Amb això, Santa Susanna segueix sumant campionats molt importants del món de la bicicleta. 

 

Tancar

Santa Susanna aplega l'elit mundial del fitness amb el Congrés i el Campionat de l'IFBB

Entre el 2 i el 7 de novembre, el poble reuneix a un total de 2.000 esportistes i delegats federatius que provenen de 96 països

Veure més

Santa Susanna torna a ser a l’epicentre mundial del fitness. Del 2 al 7 de novembre, el poble es converteix en la seu del Campionat Mundial 2022 Bodybuilding, Fitness, Júnior & Màster, que organitza la International Federation of Bodybuilding and Fitness (IFBB).

Aproximadament 2.000 atletes i delegats federatius procedents de 96 països s’aplegaran en aquest campionat del món que es considera el més important de tot el calendari internacional de la IFBB. Santa Susanna s’ha responsabilitzat, un cop més, de l’organització en constant contacte amb la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat i el Consejo Superior de Deportes que depèn del Ministeri de Cultura i Esports espanyol.

A més del campionat de Fitness, Santa Susanna també és l’escenari del Congrés Mundial IFBB 2022, que ha estat inaugurat per l’alcalde, Joan Campolier, aquest dimecres. L’esdeveniment és presidit per Rafael Santonha i aplega els representants de l’elit mundial d’aquest esport com el Sheikh de Fujairah, als Emirats Àrabs Units, Abdullah Bin Hamad Al Sharqi Fujairah. 

El projecte Santa Susanna, capital mundial del fitness, va néixer el 2003 i fins a l’actualitat s’hi han celebrat més de 33 campionats internacionals i hi han competit més de 50.000 atletes d’elit.

“Video Fitness” https://www.youtube.com/watch?v=Ghz1zuqDf5k

Tancar

La petanca porta a més de 7.500 persones a Santa Susanna en 9 dies

El poble es converteix en el centre neuràlgic d’aquest esport amb jugadors provinents, sobretot, d’Espanya, França, Itàlia i Suïssa

Veure més

El 18è Festival Internacional de Petanca i el PPF Tour Internacional 2022 Santa Susanna “Pota Blava” han portat fins al poble més de 4.500 participants i uns 3.000 acompanyants en només 9 dies, que sumats representen més de 7.500 persones. La coincidència de les dues competicions, en dos caps de setmana consecutius, ha fet que el sector serveis del municipi hagi pogut allargar una mica més la temporada.

El 18è Festival Internacional s’ha fet del 16 al 22 d’octubre amb la presència d’uns esportistes que en la seva majoria procedien de França. L’empresa que ho organitza, Latitude Sud Sport, fa divuit anys que a finals del mes d’octubre porta a Santa Susanna un esdeveniment que serveix per mantenir el volum de visitants del poble. El PPF Tour Internacional 2022 Santa Susanna “Pota Blava” s’ha celebrat aquest passat cap de setmana. En aquest cas, el gruix de participants és més repartit. Són majoritaris els esportistes espanyols, francesos, italians i suïssos, però també n’hi ha d’altees països.

Dins del PPF Tour Internacional s’hi apleguen tres competicions: el 12è Campionat Internacional Masculí de tripletes; el 3r Campionat Femení de Tripletes i el 2n Campionat Decathlon Joves de doblets. Els organitzadors, a més de l’Ajuntament de Santa Susanna, són la Federació Espanyola de Petanca, la Federació Catalana de Petanca i el Club el Prat, entre d’altres. Tots aquests esdeveniments s’han retransmès en línia. 

Tancar

La sisena edició del Micròmetre ha guanyat públic i dies de programació

S’han venut 1.500 entrades úniques durant els sis dies que ha durat el festival i que ha portat a Santa Susanna 15 companyies de teatre

Veure més

La sisena edició del Festival Micròmetre ha tornat a superar totes les expectatives. Ha guanyat públic, s’han venut més entrades úniques que mai, 1.500; ha crescut en dies de programació, ha passat de quatre a sis dies i ha portat 15 companyies de teatre que han deixat un bon regust per la qualitat dels seus espectacles. En aquesta edició també s’ha ampliat el radi de procedència dels espectadors. Si fins ara, el gruix dels assistents al Micròmetre procedia, bàsicament, de Santa Susanna, Pineda de Mar i Malgrat de Mar, en aquesta edició el radi s’ha ampliat amb persones de Mataró fins a Lloret de Mar i també dels dos vallesos.

La sisena edició del Micròmetre ha mantingut l’aposta per la qualitat que va començar el dia 1 de setembre amb “Elda i Daniel”, de Llàtzer Garcia i interpretada per David Planas i Meritxell Yanes. Divendres 2 va passar pel Festival Epidèmia Teatre amb “Mistela, Candela, Sarsuela”; dissabte 3 va ser el torn de la comèdia “Les dones sàvies”, amb Enric Cambray i Ricard Farré, i de Guillem Albà i la Marabunta que van convertir Can Ratés en tota una festa. Per acabar la jornada, va tenir lloc la secció d’espectacles de curta durada que, com cada any, van tenir lloc en diferents espais de Can Ratés. Per acabar la setmana, es va representar, amb totes les entrades exhaurides de feia dies, “Les bones intencions”, de Marc Artigau, protagonitzada per Joan Negrié i Míriam Iscla. 

El segon cap de setmana de festival va començar amb l’èxit del popular actor Bruno Oro, amb el seu espectacle “¿Sí o no?”, que també va aconseguir exhaurir les entrades. El dissabte 10, només uns quants privilegiats van poder gaudir de “Corpus”, de Xavier Bobés, un diàleg escènic a cau d’orella que va meravellar al públic. Finalment, l’espectacle “Monopoli”, de Mar Monegal i interpretada per Sara Espígul i Eduard Buch, va posar el punt i final a aquesta edició.

Tancar

Fires Professionals

Santa Susanna ha estat present a la IBTM World 2022 - Barcelona

Santa Susanna ha participat a la IBTM (The Global Meetings & Incentives Exhibition) World 2022 Barcelona, sent la fira principal a nivell mundial de turisme professional especialitzada en reunions, incentius, esdeveniments, conferencies i congressos.

Santa Susanna juntament amb empresaris del municipi, han promocionat la destinació turística amb l’objectiu d’atraure noves oportunitats gràcies a les instal·lacions que es disposen per aquesta tipologia d’esdeveniments.

Santa Susanna treballa aquest producte de la mà del Consorci de promoció turista del Maresme a través de la Diputació de Barcelona i amb el Catalunya Convention Bureau.

Santa Susanna, present a la II Convenció de TourEspaña

Enguany, el tema principal ha sigut “La Governança del turisme”.

Veure més

Santa Susanna ha pogut fer sentir la seva veu a la II Convenció de Turespaña organitzada per Turisme Barceló i Ajuntament de Barcelona on, enguany, el tema principal ha sigut “La Governança del turisme”.

S’ha obert al sector privat per enfortir la seva col·laboració amb el sector públic. Entre tots els participants, hi va haver la ministra d’Indústria, Comerç i Turisme, María Reyes Maroto, i el Secretari d’Estat, Fernando Valdés.

 

Tancar