L’Oasi del mediterrani

#VisitSantaSusanna

Tot Santa Susanna, a un clic d’internet

La destinació turística disposa de més de 200 productes a la plataforma Inventrip perquè el visitant s’inventi el seu propi viatge.

Veure més

 Santa Susanna ja disposa de més de 200 productes a la plataforma Inventrip perquè el turista pugui planificar la seva estada al poble. Inventrip és la plataforma gratuïta (https://inventrip.com/santasusanna/) d’informació i gestió de la senyalització turística intel·ligent que permet consultar l’oferta de Santa Susanna, reservar, “inventar” un viatge fet a mida i compartir-ho a través de les xarxes socials. De fet, va ser la primera de la costa catalana que va fer servir la senyalització intel·ligent per connectar-se amb el turisme de forma digital.

La plataforma digital Inventrip ofereix al visitant un mapa geolocalitzat de tot allò que li pot ser útil: serveis imprescindibles com els policials o els mèdics; transports com el tren o les estacions de bus; rutes i excursions guiades; llocs històrics i culturals d’interès; platges, restaurants, hotels, comerços i productes d’artesania local i de km 0, etc. Està disponible en 5 idiomes: català, castellà, anglès, francès i alemany.

L’objectiu últim de tot plegat és evident: tenir tot Santa Susanna al portàtil o al mòbil amb un sol clic, sense haver de buscar per la xarxa.

Tancar

Santa Susanna present al Buy Catalunya

La destinació turística de Santa Susanna ha participat a l’acció promocional del Buy Catalunya el workshop més important que organitza el Departament d’Empresa i Treball a través de l’Agència Catalana de Turisme (ACT) celebrat a Cambrils.

Veure més


Santa Susanna com a Destinació de Turisme Esportiu (DTE) ha tingut l’oportunitat de donar a conèixer la oferta turística del municipi i posteriorment donar suport a la comercialització en una trobada comercial on han participat un total de 76 operadors turístics de 12 mercats internacionals de proximitat.

L’Agència Catalana de Turisme organitza aquesta trobada biennalment. L’any passat s’havia de celebrar una nova edició però la pandèmia va obligar a posposar la data. Pel director de l’ACT, Narcís Ferrer, “enguany té més sentit que mai tornar a impulsar aquesta trobada. Hem viscut un any i mig dolent i crític però estem preparats per remuntar aquest sector”. “Les expectatives són molt altes de cara a l’any 2022; la catalana és una destinació madura que té segments molt ben treballats, com ara l’actiu natura, el cultural, el gastronòmic, l’esportiu o el familiar i això ens permetrà tornar a posicionar-nos com a destinació líder”, ha afegit Ferrer.

Els operadors turístics participants en aquesta edició procedien d’Alemanya, Bèlgica, Espanya, Finlandia, França, Italia, Irlanda, Països baixos, Polonia, Regne Unit, República Txeca i Suecia.

Tancar

El concurs “Juegos del Verano” del programa España Directo de TVE ens fa visibles a Espanya

El programa, emès per La 1, va tenir una audiència de 469.000 espectadors

Veure més

Santa Susanna ha participat durant el mes d’agost al concurs de La 1 de TVE “Juegos del Verano”. Ha sigut un dels 5 pobles de Catalunya que han estat convidats a formar-ne part. A Espanya, en total hi han participat 20 municipis. El concurs formava part del programa “España Directo”, que s’ha emès diàriament entre les 19.30 h i les 20.30 h.

Santa Susanna s’ha plantejat aquesta participació com un element de promoció turística i econòmica del municipi a Espanya. De fet, el dia 3 d’agost, el programa va tenir una quota de pantalla del 6% i una audiència de 460.000 espectadors.

El concurs era una competició entre dos equips de persones de totes les edats del poble que havien de superar diverses proves de música, jocs i ball. L’emissió es va fer en directe amb un equip lleuger a la platja de les Dunes.

El programa també servia per explicar les virtuts del poble, donar-lo a conèixer a la Península i mostrar els productes típics de la terra. Santa Susanna ha ensenyat la rica varietat de productes de l’horta: productes frescos i de qualitat de km 0.

Les regidores de Turisme i Joventut han estat les impulsores de la participació de Santa Susanna en aquest concurs.

Tancar

L’agència de viatges holandesa Reisgraag distingeix Santa Susanna com la millor destinació del 2021

Els turistes que han vingut a gaudir de les seves vacances atorguen una alta puntuació a l’hospitalitat, la ubicació i els restaurants del poble

Veure més


Santa Susanna ha rebut el Premi d’Or a la Millor Destinació Turística del 2021. La distinció l’ha atorgat l’agència de viatges holandesa Reisgraag.nl (una de les agències online més importants dels Països Baixos) després de rebre la valoració dels seus clients i dels touroperadors amb els quals treballen.

Els visitants de Santa Susanna puntuen amb un mitjana de 8,6 sobre 10 la qualitat, els serveis i la seva estada al municipi. Es tracta d’una puntuació “molt alta” segons remarca la mateixa agència. El que més valoren els visitants de Santa Susanna és la seva hospitalitat (8,8), la ubicació (8,7), la restauració (8,5), la possibilitat de fer sortides (8,3), la cultura (7,8) i els llocs d’interès que es poden visitar a prop del poble (7,7).

Aquesta és la desena edició dels premis Reisgraag. L’agència, ubicada a la localitat holandesa de Ravenstein, solament treballa amb ressenyes dels seus clients que han pogut ser verificades.

Tancar

“L’Oasi del Mediterrani”, l’espot de Santa Susanna a TV3

L’Ajuntament ha impulsat un vídeo promocional de 3 minuts que mostra els atractius naturals, culturals i gastronòmics del poble.

Veure més


Porta per títol “Santa Susanna, l’oasi del Mediterrani” i ensenya l’aposta de la destinació turística per la qualitat basada en la sostenibilitat i la tecnologia. El vídeo ensenya els racons de Santa Susanna i convida a descobrir el seu patrimoni. La campanya es va pensar per donar a conèixer el poble a un públic de proximitat, al mercat català i també al peninsular, sobretot el nord d’Espanya. Aquesta és la versió emesa a TV3.

https://www-facebook.com/ajuntamentsantasusanna/videos/873652003259983

VÍDEO PROMOCIONAL

Tancar

Santa Susanna participa en el Press Trip de Cicloturisme Alt Penedès i el Maresme

En el marc del Presstrip Cicloturisme a l’Alt Penedès i el Maresme organitzat per l’Agència Catalana de Turisme (ACT)

Veure més

Santa Susanna ha acollit a dues periodistes especialitzades en el sector esportiu ciclista qui han conegut de primera mà les rutes de ciclisme del municipi (carretera i btt), així com els allotjaments especialitzats en cicloturisme, els serveis que s’ofereixen pels esportistes, els esdeveniments esportius que es celebren anualment a Santa Susanna i el nou producte ciclista: l’ebike.

Aquesta acció és una més per continuar promocionant Santa Susanna com la millor destinació de turisme esportiu.

TRIPTIC CYCLING SANTA SUSANNA  

Tancar

Les tendències del CICLOBCN 21 una oportunitat per Santa Susanna

Santa Susanna, seguint l’interès que té per millorar la mobilitat tant pel turisme com pel resident, ha participat de manera virtual a l’esdeveniment CICLOBCN21 celebrat a Barcelona convertint Catalunya en capital de la bicicleta.

Veure més

Per primer cop, una mateixa ciutat ha acollit tres congressos sobre la bicicleta, sota el lema Pedalem ciutats i territori: el Congrés EuroVelo i Cicloturisme 2021, el XVIII Congrés Ibèric “La bicicleta i la ciutat” i el 7è Congrés Internacional de la Bicicleta.

L’objectiu de Santa Susanna ha estat captar tota la informació de les tendències actuals referents al desenvolupament de l’accessibilitat a la mobilitat en vers el món de la bicicleta a fi de poder treballar pel desenvolupament sostenible de la destinació i dels seus productes.

CICLOBCN21 és fruit de la suma d’esforços de la Generalitat de Catalunya, que ha liderat la iniciativa, amb l’Ajuntament de Barcelona, la Diputació de Barcelona, l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), juntament amb la Federació Europea de Ciclistes (ECF), la Federació Portuguesa de Cicloturisme i Usuaris de la Bicicleta (FPCUB), ConBici i FEM Bici, i el suport de persones voluntàries i entitats ciclistes d’arreu del territori.

Tancar