Notícies Santa Susanna

TORNAR AL LLISTAT

13 allotjaments es fan seva la campanya de turisme sostenible “Cuida Santa Susanna, cuida el planeta”

15 de juny de 2022

Promouen de forma activa la guia digital destinada a turistes, visitants i veïnes i veïns del poble amb 10 consells i recursos per promoure un turisme més respectuós amb el medi ambient 

Un total de 13 allotjaments turístics (hotels, apartaments i una masia rural) que representen 6.873 places hoteleres, el 64,5% del total, ja s’han adherit a la campanya “Cuida Santa Susanna, cuida el planeta” que promou l’Ajuntament a través del Consell Sectorial de Turisme. L’acció central de la campanya és la publicació d’un decàleg de turisme sostenible, un guia digital amb 10 consells i molts recursos pràctics per promoure un turisme més sostenible i reduir la petjada climàtica de l’activitat turística.

Sota el títol “Turisme sostenible en 10 passos”, la guia s’adreça a turistes i visitants, establiments turístics i veïns i veïnes.  Inclou consells i propostes d’activitats turístiques i bones pràctiques que generen un impacte positiu al nostre entorn més proper i també a escala global, ja que cuidar el nostre municipi significa també tenir cura del nostre planeta, i viceversa.

S’ha editat en un format 100% digital i adaptat per lectura en dispositius mòbils per evitar residus de paper i promoure l’estalvi de recursos. Es pot descarregar a la web de turisme en català, castellà, francès, anglès i alemany.

Els allotjaments que s’han fet seva la campanya són: Aqua Hotel Aquamarina & Spa; Atzavara hotel & Spa; Aqua hotel Montagut Suites; Aqua hotel Onabrava & Spa; Alegria Mar Mediterrania; Alegria Caprici Verd; Santa Susanna Chic Apartament by Alegria; Hotel Alhambra; Hotel Tahití Playa; Hotel DWO Sirius; Hotel Indalo Park; Hotel Montemar Marítim; i la Masia Rural Can Rosich.

El decàleg es difon a través dels canals de l’Oficina de Turisme i també d’aquests establiments adherits a la campanya. Amb el suport de la Diputació de Barcelona s’ha creat el kit de difusió del catàleg per allotjaments. Inclou flyer per distribuir en recepcions i o habitacions en català, espanyol, francès i anglès; cartells de difusió del decàleg en 5 idiomes, català, espanyol, francès, anglès i alemany; baners i imatges per web i xarxes socials; i imatge del QR d’enllaç a l’URL on descarregar el catàleg.

QR PDF GUIA

[ssba]