Notícies Santa Susanna

TORNAR AL LLISTAT

Els allotjaments de Santa Susanna obtenen un 8’2 de valoració a Booking

17 de novembre de 2021
  • Els allotjaments de Santa Susanna obtenen un 8’2 de valoració a Booking

Els allotjaments de Santa Susanna que han estat oberts aquesta temporada 2021 han obtingut una valoració general de 8’2 a la plataforma líder de reserves online

Aquesta bona puntuació demostra la qualitat dels allotjaments de Santa Susanna convertint el municipi en una destinació turística capdavantera a Catalunya i capaç de guanyar-se la confiança dels turistes que allotja.

Aquests bons resultats reforcen un sector damnificat per la Covid19, demostrant ser competitius en els mercats i tenir la força i la voluntat per allotjar turistes nacionals i internacionals prenent totes les mesures de seguretat decretades, sent capaços d’afrontar la nova realitat amb la major normalitat possible.

També es destaquen els següents resultats de valoració: personal 8’7, ubicació 8’7, neteja 8’4, confort 8’3, instal·lacions i serveis 8’2.

L’aposta de la destinació pel públic familiar i l’esportiu també fomenta la qualitat dels turistes que s’interessen per passar les seves vacances a Santa Susanna a través d’esdeveniments importants durant tot l’any.

(Dades obtingudes directament de Booking el 16/11/2021).

[ssba]