Notícies Santa Susanna

Notícies Santa Susanna

TORNAR AL LLISTAT

Campionat d’Europa de Dards

30 d'agost de 2015
  • Campionat d’Europa de Dards
  • Campionat d’Europa de Dards
  • Campionat d’Europa de Dards

Del 30 d’agost al 4 de setembre es celebra a Santa Susanna el Campionat d’Europa de Dards, al pavelló municipal de la localitat.
Es preveu la participació de 600 persones vingudes de 14 països diferents d’Europa, com: Àustria, Suïssa, Alemanya, França, Croàcia, Hongria, Itàlia, Liechtenstein, Polònia, Suècia, Eslovènia, San Marino, Espanya i com a novetat dins d’aquest campionat, la se-lecció catalana de dards, ha estat reconeguda internacionalment i competeix, com a primera vegada oficialment, amb la resta de països europeus amb un total de 59 partici-pants.
Els participants a la competició de dards electrònics triple estret, estaran allotjats en diversos hotels de Santa Susanna. Enguany és el primer any que es celebra el Campionat a Santa Susanna, el qual, es preveu que es segueixi celebrant durant dos anys més.
Per tot el qui vulgui anar a veure la competició, des de l’organització informen que l’entrada és gratuïta i que hi haurà a disposició dels participants i visitants una zona gas-tronòmica.