Notícies Santa Susanna

TORNAR AL LLISTAT

Celebració del Dia Mundial del Turisme

3 d'octubre de 2015
  • Celebració del Dia Mundial del Turisme

L’alcalde de Santa Susanna, Joan Campolier, i la gerent de la Fundació Turística, Mercè López, van assistir ahir 2 d’octubre a l’acte de celebració del Dia Mundial del Turisme organitzat per la Direcció General de Turisme i l’Agència Catalana de Turisme.
El Museu Nacional d’Art de Catalunya va acollir ahir la celebració del Dia Mundial del Turisme, que es commemora el 27 de setembre. En representació de Santa Susanna hi van assistir l’alcalde, Joan Campolier, i la gerent de la Fundació Turística, Mercè López.

A l’acte, organitzat per la Direcció General de Turisme i l’Agència Catalana de Turisme, hi van assistir més de 650 professionals. Durant el transcurs del ma-teix, el president de la Generalitat, Artur Mas, va presidir el lliurament dels Guardons del Turisme de Catalunya 2015. L’acompanyaven el conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, i l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau. A banda dels guardons, també es va lliurar una placa commemorativa a Josep Roca, d’El Celler de Can Roca, per la contribució dels tres germans al reco-neixement internacional de la gastronomia catalana, i es va rendir homenatge als desapareguts Juli Soler i Ramón Martínez Fraile