Notícies Santa Susanna

TORNAR AL LLISTAT

El 68è Raid Internacional de Santa Susanna ha reunit 133 binomis de tot el món

7 de desembre de 2021

“La prova hípica de resistència més antiga d’Europa aconsegueix reunir la flor i nata d’aquesta mena de competicions

El cap de setmana del 3, 4 i 5 desembre Santa Susanna ha tornat a acollir els principals genets i amazones del panorama internacional. Un total de 133 binomis (genet/amazona i cavall) han competit en la darrera gran prova de la temporada. Al CEI1* hi han participat 45 binomis; al CEIJY1*, 13 binomis; al CEI2*, 55 binomis i al CEI3*, 20 binomis.

Els inscrits a la prova han vingut d’Alemanya, Algèria, Argentina, Austràlia, Àustria, Brasil, Egipte, Espanya, França, Hongria, Iran, Irlanda, Italià, Mèxic, Mònaco, Portugal, Suècia i Suïssa. També ha estat present a la cursa el campió del món de motociclisme, Àlex Crivillé, que ha quedat en 12ª posició. En total, unes 300 persones han pernoctat als hotels del poble.

Els guanyadors han sigut, a la prova reina, la CEI3*, el genet Juntin Mourou amb Dragueuz d Pacouli AA; a la CEI*, l’amazona, Paula Muntalà amb Mangawave AA; a la CEI2*, Agda Muixi amb Ezil de Flauzins; i a la CEIYJ1*, la guanyadora ha estat Claudia Pérez amb Avia Polvorillo.

Aquesta és la prova hípica més antiga d’Europa i la que aplega als millors especialistes en aquesta modalitat. És una competició organitzada per la Federació Catalana d’Hípica, la Federació Espanyola i el Club Hípic de Garbí.”

[ssba]