Notícies Santa Susanna

TORNAR AL LLISTAT

El Club Infantil de Santa Susanna ja està en marxa

1 de juliol de 2015
  • El Club Infantil de Santa Susanna ja està en marxa
  • El Club Infantil de Santa Susanna ja està en marxa

Des del dia 1 de juliol ja es troba en funcionament el Club Infantil de Santa Susanna que s’ha inaugurat amb una gran festa de l’escuma.
L’espai, de més de 300 metres quadrats, estarà obert tots els dies durant el mesos de juliol i agost. Els nens i nenes de 4 a 12 anys podran gaudir de diferents jocs d’aigua, inflables i una festa de l’escuma setmanal (cada dimarts).
El Club Infantil es troba a la platja de les Dunes, al costat de la Base Nàutica de Santa Susanna, que ofereix tot tipus d’activitats nàutiques per a totes les edats (vela, windsurf, paddle surf, kayak,…).
La festa d’inauguració ha comptat també amb la participació dels acròbates del Super Circus de la Cúpula del Mar, situat al Torrentó de Can Gelat.
Destinació de turisme Familiar
El Club Infantil és un dels requisits del segell Destinació de Turisme Familiar, amb el que Santa Susanna compta des de l’any 2003. La majoria dels establi-ments del municipi es troben també certificats i ofereixen serveis com habitacions comunicades, bufets infantils, programa d’activitats,…