Notícies Santa Susanna

TORNAR AL LLISTAT

La Festa del Mar es va celebrar a Santa Susanna dins del programa de la Festa Major

1 de setembre de 2015
  • La Festa del Mar es va celebrar a Santa Susanna dins del programa de la Festa Major

Dins del marc de la Festa Major de Santa Susanna, els dies 7 i 11 d’agost es va celebrar la Festa del Mar 2015.
La jornada de portes obertes de l’Estació Nàutica de Santa Susanna, també anomenada Festa del Mar, està organitzada per L’Associació d’Estacions Nàuti-ques de Catalunya (AENC), té com a objectiu oferir la possibilitat de gaudir del mar i l’esport amb una selecció d’activitats aquàtiques i terrestres a un preu molt reduït.

Un total de 50 nens i nenes de entre 6 i 12 anys, van poder participar de les activitats de caiac, catamarà i bodyboard que va oferir l’empresa Surf & Company, qui gestiona la Base Nàutica de Santa Susanna.

Altres propostes de l’Estació Nàutica són les activitats de vela lleugera, wind-surf, esquí nàutic, pàdelsurf o excursions marítimes cap a la Costa Brava amb embarcacions d’última generació. Pels qui prefereixin activitats terrestres, l’Estació Nàutica també ofereix activitats complementaries per realitzar durant les vacances, com rutes guiades amb bicicleta de muntanya o assessorament en la pràctica del ciclisme de carretera.

Les set Estacions Nàutiques de Catalunya (Vilanova i la Geltrú, Roses, l’Estartit, Sant Feliu de Guíxols, Sant Carles de la Ràpita, Costa Daurada i Santa Susanna) han ofert aquest any més d’un centenar d’activitats durant la celebració de les Festes del Mar fins el 11 d’agost.

[ssba]