Notícies Santa Susanna

TORNAR AL LLISTAT

Propostes i activitats de tardor a Santa Susanna

7 d'octubre de 2020

Santa Susana és un lloc que et captivarà per la seva bellesa. Amb l’arribada del mes de  Setembre, volem destacar que, tot i que l’estiu ja hagi acabat, encara es pot gaudir del bon temps i a la mateixa vegada de Santa Susanna. Aquí us deixem algunes de les propostes per fer durant aquesta meravellosa època de l’any.

 

Pel que respecta a les activitats en família, es poden practicar activitats que estiguin relacionades amb la muntanya com el paintball, anar a cavall o passejar pel Parc Natural del Montnegre i el Corredor.

 

En l’àmbit cultural, els orígens de Santa Susanna es remunten al segle XII, quan la vall d’Alfata era poblada per pagesos que es dedicaven al conreu de camps de vinyes i cereals.

Avui es conserven encara algunes restes de l’època medieval, en concret, les torres de guaita, la capella de Santa Susanna o antigues masies, algunes encara habitades. Aquest és el cas de Can Rosich, dedicada ara al turisme rural.

 

Tots els edificis de Santa Susanna, que són part important del patrimoni artístic-històric, mantenen viu el valor del llegat que guarden les seves parets, que avui us animem a descobrir i visitar.

 

Santa Susanna,  és a més,  una destinació ideal també per als més esportistes, gràcies a la seva privilegiada ubicació  entre el mar i la muntanya, fa que hi puguis realitzar rutes btt, senderisme per la platja…entre molts altres esports.

 

Alguns dels esdeveniments que estan ben a prop són les següents: Del dia 5 al 9 de novembre es celebrarà el campionat del món de IFBB i el congrés mundial i del 5 al 8 de desembre es presentarà el Raid Hípic Internacional Barcelona. També cal destacar la celebració que es va a dur a terme la setmana passada de la copa Catalana de BTT.

Per acabar, i per aquells que els hi agrada anar de compres o passejar, una de les activitats setmanals més importants és el mercat, on trobaràs productes de proximitat. Però aquest no és l’únic mercat que hi ha a Santa Susanna. D’altra banda, també pots trobar el mercat de l’Andròmina o el d’antiguitats.

 

Tal com es pot observar, hi ha un munt d’activitats que es poden dur a terme a Santa Susanna, algunes s’adeqüen més a una època de l’any que d’altres, però sempre hi ha una alternativa per a acabar gaudint de moments únics.