Notícies Santa Susanna

TORNAR AL LLISTAT

Salpem! Santa Susanna dins del nou programa de TV3 amb les Estacions Nàutiques Catalanes

17 de juliol de 2015

Cada diumenge a les 20:25h abans del TN vespre, s’emet el programa Salpem!
Es tracta d’un programa d’entreteniment, fresc i divertit, on es podran conèixer les possibilitats que ofereixen les Estacions Nàutiques Catalanes, entre les que es troba l’Estació Nàutica de Santa Susanna, que s’ha realitzat gràcies al suport de la Diputació de Barcelona a través de la marca Costa de Barcelona.
Amb un total de 8 capítols, cada setmana es farà una travessa fins a una de les Base Nàutiques, on la presentadora, Marta Gibert, anirà acompanyada d’un personatge relacionat amb la zona i s’aprofundirà en els atractius turístics, gas-tronòmics,…de la localitat.
El programa de Santa Susanna compta amb la col•laboració del doble oficial de Johnny Deep, veí de Santa Susanna Bernat Costa i amb una col•laboració espe-cial del Museu del Mar de Barcelona el pailebot Santa Eulalia un preciós vaixell amb història. A més d’altres col•laboracions com gent del poble que ens expli-caran histories i experiències que fan estimar el nostre poble.
Esperant la emissió del programa de l’Estació Nàutica de Santa Susanna amb molta expectativa previst pel dia 30 d’agost!