Notícies Santa Susanna

TORNAR AL LLISTAT

Santa Susanna acollirà del 23 al 25 d’octubre les I Jornades Sensibilitzadores del Gos Pigall a Catalunya, Avançant Junts

30 de setembre de 2015
  • Santa Susanna acollirà del 23 al 25 d’octubre les I Jornades Sensibilitzadores del Gos Pigall a Catalunya, Avançant Junts

L’Associació d’Usuaris de Gossos Pigall de Catalunya organitza les I Jornades lúdiques, divulgatives i de sensibilització del gos pigall, Avançant Junts. Convivència, experiència, aprenentatge, diversió i molt més es reuniran el cap de setmana del 23 al
25 d’Octubre a Santa Susanna. Tant usuaris com gossos guia gaudiran d’uns dies especials, on s’intentarà una vegada més sensibilitzar a la societat.
L’Associació d’Usuaris de Gossos Pigall de Catalunya, AUGPC, és una associació que porta més de 30 anys treballant per sensibilitzar a la societat, ser un gran suport per als usuaris de gos pigall i defensar els drets dels usuaris de gos guia. Aquest any, i per primer cop, es realitzaran les I Jornades Sensibilitzadores del Gos Pigall, que tindran lloc a Santa Susanna del 23 al 25 d’octubre. Concretament a l’Aqua hotel Onabrava i a l’Aqua hotel Aquamarina, on es faran les conferències.
Sobre tot, aquestes jornades pretenen sensibilitzar a la societat sobre la figura, tant de l’usuari com del gos pigall, que malgrat estar plenament integrats en la societat i estar emparats per llei, encara troben alguns problemes, especialment per accedir a determinats indrets i establiments.
Durant les jornades, els usuaris de tot arreu que hi assisteixin conviuran i compartiran experiències. A més comptaran amb la presencia de diversos professionals que aportaran els seus coneixements. En aquest sentit, dissabte 24 d’octubre un instructor de la FOPG (Fundación ONCE del Perro Guía) farà una conferència. Posteriorment, dos veterinaris especialitzats donaran consells per millorar la qualitat de vida dels gossos. El diumenge 25 començarà amb una passejada per Santa Susanna, per conèixer l’entorn i interactuar amb la població. Aquestes jornades no són tan sols per a socis, són jornades per a usuaris de gos pigall i simpatitzants i pretenen arribar a la societat, fer veure la importància d’un gos guia.
Les jornades també tindran en compte el benestar dels animals i per això a prop de l’hotel tindran un espai de 5000 metres quadrats, tancat i amb voluntaris, perquè puguin gaudir lliurement.
Per a més informació:
AUGPC- Associació d’Usuaris de Gossos Pigall de Catalunya
www.perrosguiacatalunya.org