Notícies Santa Susanna

TORNAR AL LLISTAT

Santa Susanna acollirà la primera edició del M&M Gravel Grinder

19 d'abril de 2023
  • Santa Susanna acollirà la primera edició del M&M Gravel Grinder

La primera edició de l’esdeveniment ciclista M&M Gravel Grinder es portarà a terme a Santa Susanna el dissabte 13 de maig. Aquesta prova gravel connectarà el mar mediterrani amb els dos parcs naturals més bonics de la zona, el Parc Natural del Montseny i el Parc Natural del Montnegre i el Corredor.

 

Un repte apassionant que posarà a prova els més exigents i que oferirà a tots els participants preciosos paisatges dels voltants durant tot el recorregut.

 

Es tracta d’un esdeveniment creat per ciclistes amb amor pel gravel en una localització geogràfica amb molta capacitat per a aquesta disciplina, ja que l’orografia de l’entorn de Santa Susanna en permet la seva pràctica. Per això mateix, la M&M no és una competició en si, sinó que es tracta d’una forma de gaudir del ciclisme de gravel, una experiència que cal viure com cadascú vulgui al seu ritme.

 

Els participants podran escollir entre tres diferents modalitats de recorregut depenent de les distancies i desnivells. La ruta de 85K es rodarà al costat del mar, a través de camps de conreu, i tocarà el Montseny amb la punta dels dits per tornar a través del Montnegre. La ruta de 120K els participants hi trobaran una porta d’entrada al Montseny llarga i preciosa, un passadís ràpid al Montnegre i uns últims kilòmetres plans acompanyats del mar. I, pel que fa a la ruta de 200K, la joia de la corona, tots els ciclistes descobriran la duresa del Montseny al mateix moment que gaudiran de les seves vistes i paisatges. S’atravessarà el cor del Montnegre amb vistes al mar amb la mirada a l’horitzó. Un mar que arribarà als últims kilòmetres per ajudar a aconseguir completar el repte més exigent.

 

D’aquesta manera, l’Ajuntament de Santa Susanna continua apostant pel turisme esportiu ciclista i està obert a rebre noves oportunitats seguint les tendències ciclistes del moment per tal de posicionar la destinació turística dins del mapa ciclista de Catalunya.

Per a les inscripcions i per a més informació: https://www.mmgravelgrinder.com

[ssba]