Notícies Santa Susanna

TORNAR AL LLISTAT

Santa Susanna acull el Sopar Gala del 6è Aniversari de l’Associació Barcelona Travel Blogger

6 de juny de 2019

El darrer dissabte 1 de juny, Santa Susanna va acollir el sopar Gala del 6è Aniversari de l’Asocciació Barcelona Travel Bloggers a l’Auditori del Centre Cívic situat al centre del municipi.

 

Sopar Gala BCNTB6

 

Barcelona Travel Bloggers, coneguts a xarxes amb l’etiqueta #bcnTB, és una associació formada per bloggers de temàtica viatgera catalans amb un clar objectiu, agrupar, representar i professionalitzar la tasca dels bloggers de viatge. Els podeu seguir a les etiquetes #wowmaresme i #bcntb6.

 

Des del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme, es va organitzar una trobada d’aquests bloggers amb el suport de Diputació de Barcelona, i la col·laboració d’entitats i empreses del Maresme, on se’ls hi ensenyaven els millors racons del nostre territori. Van viure Santa Susanna en bicicleta i recorrent els carrers i visitant diversos camps de cultiu. Durant el matí també van assistir al Love Market, en la seva primera edició. Cal esmentar que una part dels grups van passar el cap de setmana en allotjaments de Santa Susanna , com Can Rosich, Aqua hotel Aquamarina & Spa, Aqua hotel Onabrava & Spa , Hotel H.Top Royal Sun Suites, Hotel Marítim i Càmping Bon Repòs.

 

WhatsApp Image 2019-06-03 at 08.06.41 copia

 

L’Auditori del Centre Cívic va ser la ubicació estrella per fer l’acte del sopar de gala d’aquest 6è Aniversari. Gràcies a la seva gran capacitat i espai, l’auditori va esdevenir un gran menjador decorat a l’alçada d’aquest esdeveniment, on posteriorment es va realitzar l’entrega de premis.

 

Santa Susanna és la destinació ideal per a celebrar els teus esdeveniments i/o reunions empresarials, gràcies a la gran oferta d’activitats, allotjaments i sales de la qual es disposa. El municipi està molt ben ubicat i connectat amb grans infraestructures, com la C-32.

 

Si estàs interessat/ada en celebrar la teva reunió empresarial a Santa Susanna, consulta aquí els diferents espais disponibles.