Notícies Santa Susanna

TORNAR AL LLISTAT

Santa Susanna es corona com a referent del fitness amb l’Arnold i el campionat mundial professional

18 de desembre de 2020
  • Santa Susanna es corona com a referent del fitness amb l’Arnold i el campionat mundial professional

1181Arnold Schwarzenegger, actor i exgovernador de Califòrnia, participa per videoconferència en l’acte d’obertura de la competició al costat de l’alcalde i el president de la federació Internacional.
 
La destinació turística Santa Susanna, reconeguda com la capital mundial del fitness, esport amb milions de seguidors, ha estat seu del 10 al 13 de desembre del prestigiós i conegut mundialment Arnold Classic Europe, i el Campionat Mundial Bodybuilding & Fitness professional IFBB (International Federation bodybuilding and Fitness). La IFBB ha tornat a confiar en Santa Susanna, en la seva capacitat organitzativa i en la seva moderna planta hotelera, després d’acollir amb èxit el passat novembre el Campionat Mundial Amateur Bodybuilding & Fitness, Sènior & Màster i el Congrés Mundial IFBB 2020.

Com a resultat de les converses mantingudes entre l’alcalde de Santa Susanna, Joan Campolier; el creador de la competició Arnold Clàssic, Arnold  Schwarzenegger; i el president de la IFBB, Rafael Santonja; i en contacte constant amb la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat i el Consejo Superior de Deportes, es va poder fer un nou pas per coronar el nostre poble com a referent absolut del fitness, amb l’Arnold Clàssic Europa 2020.
La competició i esdeveniment multiesportiu Arnold Clàssic va ser creada per Arnold Schwarzenegger a la ciutat de Columbus (Ohio-USA) l’any 1989. Gràcies a la seva popularitat i acceptació, aquest model es va estendre als diferents continents amb un gran èxit: Arnold Clàssic Àfrica (Johannesburg 2019); Arnold Clàssic Austràlia 2019 (Melbourne 2019); Arnold Clàssic Àsia (Hong Kong 2019); i Arnold Clàssic Europe (Barcelona 2019).
L’edició Arnold Clàssic Europe 2020 es va celebrar juntament amb el Campionat Mundial Bodybuilding & Fitness professional IFBB al pavelló Parc del Colomer. Allà hi han competit més de 650 atletes considerats els millors atletes masculins i femenins del món del Fitness.
L’acte inaugural de la competició va ser presidit conjuntament per l’alcalde Campolier, pel president de la IFBB Dr. Santonja i mitjançant videoconferència en directe per l’exgovernador de Califòrnia i exactor, Arnold Schwarzenegger.  Schwarzenegger va donar la benvinguda als atletes i va agrair a Santa Susanna haver acollit l’esdeveniment.
Per realitzar aquest esdeveniment internacional, segons els més estrictes protocols COVID-19 es va disposar d’un gran escenari de 36 metres de longitud amb més de 400 metres quadrats de backstage. També es va disposar de 2 pantalles led de més de 4 metres que acompanyaren una escenografia en les dimensions habituals de l’Arnold Clàssic.
El projecte Santa Susanna, capital mundial del fitness va néixer el 2003 i fins a l’actualitat s’han celebrat més de 28 campionats internacionals i han competit més de 46.000 atletes d’elit per Santa Susanna.