Notícies Santa Susanna

TORNAR AL LLISTAT

Santa Susanna una destinació perfecta per a les famílies al mercat anglès

21 de març de 2016

Aquesta setmana té lloc la Fira de Turisme de Londres World Travel Market 2015 a les instal·lacions del recinte firal Excel London, on tenen cita les principals empreses, destinacions i professionals del sector turístic mundial.

 

Santa Susanna es presenta a la World Travel Market com una de les més modernes ofertes d’allotjament de la Costa de Barcelona i una destinació perfecta per a les famílies.

Com a novetat, aquest any es presenta la oferta de cycling al mercat especialitzat del Regne Unit, un dels més aficionats a la bicicleta després de l’alemany i el francès. – afirma la gerent de la Fundació Turística de Santa Susanna, Mercè López, qui ha estat a diferents presentacions amb Tour Operadors, acompanyada de la regidora de l’àrea de Desenvolupament de l’ajuntament de Santa Susanna, Sílvia Vives, qui va assistir al sopar organitzat per l’agència Catalana de Turisme amb els representants del sector turístic de Catalunya i del Regne Unit.

Tal com podem observar a la fotografia, la fira ha comptat amb l’assistència del Diputat de Turisme de la Diputació de Barcelona, el President de l’àrea de Desenvolupament Econòmic de Turisme, el representant de Turisme de Barcelona i altres representants de l’agència Catalana de Turisme.

 

Segons l’estudi realitzat per Turespaña, l’estat Espanyol és la principal destinació per al turistes britànics.

Cal destacar que una de les principals motivacions és la pràctica d’algun esport, com el ciclisme, els esports nàutics o el golf.

La sòlida taxa de creixement de la seva economia i la fortalesa de la lliura front a l’euro permeten mantenir una visió de futur optimista respecte d’aquest mercat.