Notícies Santa Susanna

TORNAR AL LLISTAT

Santa Susanna disposa de dos canals de natació en aigües obertes

16 de maig de 2022

“Es tracta d’un recorregut de 2,5 km d’una dificultat mitjana i com a màxim a una distància de 200 metres de la costa que permet gaudir del mar fent esport sense haver de pagar.

Santa Susanna compta amb dos canals de natació d’aigües obertes. Un és el canal de les Caletes, que surt de la platja de Llevant, passant per la platja de les Caletes i finalitza a l’inici de la platja de les Dunes. El segon és el de les Dunes, que surt i acaba a la mateixa platja de les Dunes.
Aquests canals permeten a nadadors professionals i aficionats realitzar el recorregut sempre que hi hagi l’abalisament amb boies a mar. Cal nedar sempre per dins de la línia de boies, de manera autònoma i seguint les recomanacions dels cartells informatius, que estan situats a la sorra, concretament als punts d’entrada i sortida de cada canal. Cal conèixer les recomanacions prèviament a l’inici de l’activitat. Algunes de les recomanacions bàsiques són l’ús del casquet de bany de colors vius i boia de senyalització, encara que hi hagi les boies de delimitació.
En total són 2,5 km que es poden recórrer fent natació o snorkel en aigües obertes, un esport a l’aire lliure, en contacte amb el mar, amb una dificultat mitjana i com a màxim a 200 m de la costa.
D’altra banda, els cartells disposen d’informació sobre la biodiversitat i les característiques del fons marí, que es poden descarregar en format QR al mòbil.”

[ssba]