Notícies Santa Susanna

TORNAR AL LLISTAT

Santa Susanna dona suport als agents i TTOO que continuen treballant pel mercat Rus

25 de març de 2015
  • Santa Susanna dona suport als agents i TTOO que continuen treballant pel mercat Rus
  • Santa Susanna dona suport als agents i TTOO que continuen treballant pel mercat Rus

Tot i que sabem que el mercat rus aquest any no continuarà pujant amb els percentatges que estava fent els darrers anys, s’ha volgut continuar treballant per donar suport a la feina feta fins ara amb els diferents agents econòmics turístics d’aquest mercat i continuar tenint presència a una de les fires més importants del sector turístic la MITT a Moscou realitzada del 18 al 21 de març.
La participació ha estat de la mà de la Diputació de Barcelona i al costat de Barcelona, sota la marca Costa de Barcelona, per tal de continuar treballant per a quan el mercat torni a recuperar les seves perspectives de creixement.
S’ha detectat una estabilització del ruble i un increment força important de les reserves directes via on-line. Cal destacar que segons declaracions de les insti-tucions assistents a Moscou durant la fira, per l’any vinent estarà en marxa el visat per cinc anys, el qual s’haurà de fer amb presència física.
Durant la fira Santa Susanna va tenir un espai destacat al mostrador a l’estand de Costa de Barcelona, on es van promocionar les empreses de la destinació. D’altra banda, es van realitzar diverses reunions amb mitjans de comunicació, agencies i TTOO als quals se’ls hi va destacar l’oferta hotelera i complementa-ria de que disposa el destí de Santa Susanna i els seus voltants amb les facilitats de transport que existeixen per la seva estratègica ubicació, a mig camí entre Girona i Barcelona.

[ssba]