Notícies Santa Susanna

TORNAR AL LLISTAT

Santa Susanna entra a la Xarxa de Destinacions Turístiques Intel·ligents

15 d'octubre de 2019

L’objectiu és esdevenir una referència per poder consolidar la competitivitat i la sostenibilitat del model turístic

Santa Susanna s’ha incorporat a la Xarxa de Destinacions Turístiques Intel·ligents que promou la Secretaria d’Estat de Turisme del govern d’Espanya. La comissió executiva de la Xarxa DTI, celebrada dimecres dia 2 d’octubre a Madrid, va aprovar la incorporació de 19 nous membres a aquesta xarxa. Al costat de l’Ajuntament de Santa Susanna també hi han entrat –entre altres—Bilbao, Las Palmas de Gran Canària, Sevilla, Valladolid, Vinaròs, Benicàssim, Càceres o la Diputació de Granada.

L’objectiu de la xarxa és promoure la conversió a destinacions intel·ligents de les zones turístiques que han fet d’aquest sector una de les seves principals fonts d’ingressos. La xarxa promou la col·laboració entre el sector públic però també amb el sector privat. I un dels objectius més important és garantir la sostenibilitat del model turístic que, en el cas de Santa Susanna, representa la no massificació, la conservació del medi ambient i de la natura, i l’aposta pel turisme familiar i esportiu.

La xarxa ofereix als seus membres l’accés a la informació sobre ajudes estatals i dels fons europeus.

Actualment ja formen part d’aquesta xarxa un total de 66 destinacions turístiques. Santa Susanna té experiència en la utilització de les noves tecnologies i, sobretot, la innovació en el seu sector turístic. Ha estat una de les localitat pioneres, per exemple, en l’ús de la plataforma global de turisme digital Inventrip, en estreta col·laboració amb la Diputació de Barcelona. Santa Susanna va explicar el seu model a la Fira Smart City World Congress celebrada el novembre del 2017 a Barcelona.

[ssba]