Notícies Santa Susanna

TORNAR AL LLISTAT

Santa Susanna té més de 200 productes a la plataforma Inventrip perquè el visitant s’inventi el seu propi viatge

3 d'agost de 2021
  • Santa Susanna té més de 200 productes a la plataforma Inventrip perquè el visitant s’inventi el seu propi viatge
  • Santa Susanna té més de 200 productes a la plataforma Inventrip perquè el visitant s’inventi el seu propi viatge

El turista que es mou pel poble disposa al mòbil tota la informació d’interès en temps real i geolocalitzada gràcies a la cobertura que proporciona una xarxa de 25 beacons i 3 geobalises instal·lades estratègicament.

Santa Susanna, dijous 29 de juliol del 2021. – Santa Susanna ja disposa de més de 200 productes a la plataforma Inventrip perquè el turista pugui planificar la seva estada al poble. Inventrip és la plataforma gratuïta (https://inventrip.com/santasusanna/) d’informació i gestió de la senyalització turística intel·ligent que permet consultar l’oferta de Santa Susanna, reservar, “inventar” un viatge fet a mida i compartir-ho a través de les xarxes socials. Ja fa quatre anys que la destinació turística Santa Susanna la utilitza. I, de fet, va ser la primera de la costa catalana que va fer servir la senyalització intel·ligent per connectar-se amb el turista de forma digital.

La plataforma Inventrip ofereix al visitant un mapa geolocalitzat de tot allò que li pot ser útil: serveis imprescindibles com els policials o els mèdics; transports com el tren o les estacions de bus; rutes i excursions guiades; llocs històrics i culturals d’interès; platges, restaurants, hotels, comerços i productes d’artesania local i de km0, etc. Disponible en 5 idiomes: català, castellà, anglès, francès i alemany.

L’objectiu últim de tot plegat és evident: tenir tot Santa Susanna al portàtil o al mòbil amb un sol clic, sense haver de buscar per la xarxa o sense haver d’anar a l’Oficina de Turisme. D’aquesta manera s’aconsegueix que el visitant inverteixi el seu temps en gaudir de la destinació i no el gasti en haver de cercar constantment com pot fer-ho.

I pensant amb el visitant que ja és a Santa Susanna, la destinació ha fet un pas més i s’ha convertit en un dels primers indrets turístics que utilitza dispositius beacons per oferir informació contínua, actualitzada i geolocalitzada al mòbil.  Per obtenir aquest servei solament cal descarregar-se al mòbil l’APP Inventrip i tenir connectat el Bluetooth.

Els beacons emeten un senyal en un radi de 60 metres amb informació i dades que capta l’APP al mòbil. A Santa Susanna hi ha instal·lats i en funcionament un total de 25 beacons. Estan situats estratègicament a l’Avinguda del Mar, el Torrentó de Can Gelat, la zona comercial Carrefour i el nucli urbà, amb l’objectiu que el visitant rebi en temps real qualsevol informació d’interès del municipi. És a dir, 25 punts d’informació actius les 24 hores del dia i en permanent actualització. Aquesta cobertura es completa amb 3 geobalises que cobreixen un radi de 250 metres cadascuna i que estan situades a l’aparcament Torrentó, a la Platja de Llevant i a la Platja de les Dunes.

Aquest servei forma part de l’aposta del poble de ser Destinació Turística Intel·ligent (DTI). Els municipis que formen part de la xarxa DTI utilitzen la tecnologia per aconseguir que els seus visitants gaudeixin d’una experiència atractiva i enriquidora. Aquesta és la doble aposta de Santa Susanna: la tecnologia com a manera de gaudir d’una experiència única, però també com a eina de sostenibilitat perquè descarta elements i productes que malmeten el medi ambient, tant per la seva obtenció com per la seva eliminació.

Veure el vídeo promocional

[ssba]