Notícies Santa Susanna

Notícies Santa Susanna

TORNAR AL LLISTAT

Santa Susanna és Natura

20 de setembre de 2021
  • Santa Susanna és Natura

Santa Susanna és un poble situat al bell mig d’un entorn envejable: entre el mediterrani, la serra del Montnegre i al voltant de la seva riera.

Per una banda, hi trobem més de dos quilòmetres de platges de qualitat, amb sorra neta de gra gruixut i color daurat, mentre que per l’altra, hi trobem la porta d’entrada al Parc Natural del Montnegre El Corredor, i és precisament gràcies a tot això, que som l'”Oasi del Mediterrani”.

Santa Susanna és molt més que platges, ja que també tenim camps i muntanyes. Comptem amb un ric patrimoni natural i és que degut a la nostra privilegiada ubicació i clima, disposem d’una gran diversitat de flora i fauna.

Des del nostre poble, les possibilitats de caminades i sortides amb btt o bicicleta elèctrica són il·limitades i a tocar de mà.

Així mateix, també som terra de conreu. Carxofes, escaroles i mongetes són sinònim de la qualitat de l’horta del nostre poble, però també s’han guanyat un reconeixement els nostres tomàquets xerris i els productes hortícoles en general. De fet, els tomàquets xerris elaborats per l’empresa agrícola de Santa Susanna, Hortalisses Pi, van ser guardonats l’any 2011 per la fundació Alícia, centre d’investigació gastronòmica promogut pel xef Michelin Ferran Adrià, com els millors tomàquets de l’any 2011 a la categoria xerri cocktail.

Som un territori on els sòls sorrencs, el clima mediterrani i les rieres donen un toc especial a la nostra producció agrària. De fet, la producció d’horta del maresme se la coneix sota el nom de “l’horta delicada”.

Aquests productes agrícoles els podràs comprar en els nostres mercats de fruites i verdures, o bé els podràs degustar en els nostres restaurants, i és que en al nostre poble hi trobaràs propostes per a tots els paladars, combinant locals amb tradició, modernitat i cuina d’autor.

Com pots comprovar, Santa Susanna és molt més que una destinació de platja, és un poble ideal per ser descobert durant totes les èpoques de l’any d’una manera sostenible.

El mar, les platges, els camps i la muntanya, omplen el nostre poble d’olors i colors, de flora i de fauna.

Un Oasi natural increïble que et convidem a venir a descobrir!

[ssba]