Notícies Santa Susanna

TORNAR AL LLISTAT

Santa Susanna participa activament a Fitur 2015

29 de gener de 2015
  • Santa Susanna participa activament a Fitur 2015
  • Santa Susanna participa activament a Fitur 2015
  • Santa Susanna participa activament a Fitur 2015

Santa Susanna ha participat a la primera cita turística de l’any: Fitur 2015, dins de l’estand de l’Agència Catalana de Turisme, mostrador de Costa de Barcelona, on ha pogut presentar la seva oferta i novetats.
Representants turístics de la destinació han estat presents durant els dies professionals per tal de realitzar diferents reunions amb Tour Operadors, destacant-ne els especialitzats en Turisme Sènior, així com per participar en diferents reunions i actes relacionats amb l’Estació Nàutica de Santa Susanna, com l’entrega de banderes a totes les Estacions Nàutiques, un total de 23 a nivell estatal, des les 6 que es troben a Catalunya.
La fira concentrarà a Madrid l’oferta de 9.107 empreses de 165 països i la presència d’uns 200 mil visitants de tot el Món, dels quals 120 mil professionals. El cap de setmana s’obre per al públic general.
En aquest link podeu veure el vídeo de la campanya de l’agència Catalana de Turisme presentat per el Conseller d’Empresa i Ocupació, Sr. Felip Puig amb motiu de FITUR 2015, i disseny de l’estand per la fira: CATALUNYA ÉS CASA TEVA

[ssba]