Notícies Santa Susanna

TORNAR AL LLISTAT

Santa Susanna participa en el blog trip esportiu que ha realitzat l’Agència Catalana de Turisme al Maresme

17 de març de 2023

Santa Susanna ha promocionat la destinació turística en el blog trip esportiu que ha portat a terme l’Agència Catalana de Turisme al Maresme i a la ciutat de Barcelona en motiu de la celebració de la Zurich Marató Barcelona del diumenge 19 de març.

Es tracta d’un blog trip amb dos influencers brasilers especialitzats en el món del running que creen continguts a les xarxes socials sobre competicions esportives d’alt nivell com curses i maratons i fan recomanacions sobre productes esportius i material tècnic.

Els perfils dels influencers són Gustavo Lourenço Maia (@rungustavorun) i el seu Programa Folego (@programafolego) i Maico Rodrigues Geretii (@canalcorredores). Tenen els seus perfils de xarxes socials tant a Instagram com a Youtube amb un gran volum de seguidors d’arreu del món.

En aquesta ocasió, han tingut la oportunitat de conèixer Santa Susanna a través d’una ruta guiada en bici pel terme municipal i conèixer els recursos d’interès turístic de l’entorn. Han pedalejat per tot el tram urbà, la zona turística i per algunes de les rutes btt que disposa el municipi a la zona del pre Parc del Montnegre. D’aquesta manera, han pogut visitar les instal·lacions esportives municipals i obtenir una visió general de Santa Susanna.

Aquesta difusió ha estat possible gràcies a l’Agència Catalana de Turisme i de la Diputació de Barcelona amb la col·laboració de l’Ajuntament de Santa Susanna i el Consorci de Turisme del Maresme i de les empreses participants.

[ssba]