Notícies Santa Susanna

TORNAR AL LLISTAT

Santa Susanna participa al Saló de Vacances de Brussel•les

21 de març de 2016
El Saló de Vacances és la fira més rellevant del sector turístic a Bèlgica. És una fira dirigida al públic final de Bèlgica i tota la zona d’influència i amb representació de les agències de viatges i TTOO més importants del sector turístic belga i holandès.  La fira té una assistència mitjana a cada edició de 100.000 persones i, per tant, permetrà que el mercat belga ens conegui millor per continuar tenint-nos presents alhora de planificar i agafar idees per les vacances.
La Gerent de la Fundació Turístic, la Sra. Mercè López va ser la representant de la destinació i va asistir a la presentació de l’estudi que ha realitzat l’Oficina de Turisme de Espanya a Bèlgica, on es va destacar que, tot i que un dels destins més sol·licitats pels belgues és el francès, en els darrers mesos ha baixat degut a les situacions econòmiques i de inseguretat pels últims aconteixements. Així que Espanya i en concret Catalunya, és una destinació que té previst un notable creixement per aquest any.
Durant la fira s’han pogut realitzar nous contactes amb TTOO i agències de viatge especialitzades per desenvolupar nous productes. Cal destacar que la mitjana de dies d’estada d’aquest turista és de 10 dies, per sobre de la mitja i que es concentra en el mes de juliol, tot i que cada vegada més, fa petites sortides durant l’any.
[ssba]