Notícies Santa Susanna

TORNAR AL LLISTAT

Santa Susanna presenta la seva candidatura per organitzar els primers jocs dels esports de força

8 de juliol de 2019

L’alcalde de Santa Susanna, Joan Campolier, ha presentat la candidatura del municipi per ser la seu dels futurs esdeveniments esportius que s’aplegaran sota el nom de “United Power Games & Santa Susanna-Barcelona Coast”. Campolier va definir el municipi com el lloc ideal per fer aquesta trobada esportiva. L’alcalde va viatjar a Madrid el passat dia 20 de juny, per assistir a la reunió organitzada per la International Federation of Bodybuilding and Fitness (IFBB). OAST”.

 

A la trobada van participar-hi els presidents de les federacions internacionals que participaran amb els seus atletes federats en els nous jocs United Power Games: Gaston Parage, president de Powerlifting IPF; Assen Hadjitodorov, president d’Armwrestling WAF; Rafael Santonja, president de la International Federation of Bodybuilding and Fitness IFBB; Anton Rabe, president de Federation International Tug of War TWIFT; i José Quiñones, vicepresident de la International Weightlifting federation IWF.

 

Aquestes cinc federacions esportives internacionals gaudeixen del reconeixement internacional pertinent i estan adscrites a la Global Association of International Sports Federations, GAISF.

 

Capacitat i experiència organitzativa

Durant la presentació, l’alcalde Joan Campolier va destacar que fa més de quinze anys que el municipi de Santa Susanna acull i ha esdevingut seu dels campionats internacionals que organitza la International Federation of Bodybuilding and Fitness, IFBB, i la European Bodybuilding and Fitness Federation, EBFF, com ara el IFBB World Women’s championships, o l’European Senior, Junior and Master championships. Esdeveniment aquest que rep més de 1.500 atletes procedents de 50 països. Santa Susanna es també la seu fitxa del International Raid of Santa Susanna–Barcelona, el Raid més antic d’Europa, on participen genets de prestigi mundial, la qual cosa fa que s’acondicionin per aquesta competició més de 260 quilòmetres de recorregut. També destaquen nombrosos campionats amateurs internacionals en diverses categories de basquet, futbol o triatlons, així com la reconeguda competició de petanca “Le Bol d’Or”. Tot plegat comporta rebre i atendre més de 10.000 atletes i multitud d’actes federatius.

 

Instal·lacions fixes, modulars i espai singulars

La disponibilitat d’instal·lacions esportives ja existents, juntament amb la possibilitat d’ubicar mitjançant la instal.lació d’estructures modulars en espais singulars i en una situació immillorable, faciliten la celebració d’esdeveniments esportius de primer ordre.

 

Una moderna i acreditada planta hotelera

Santa Susanna disposa d’una moderna i acreditada planta hotelera de recent construcció, competitiva i en constant renovació, la qual cosa permet aportar a la destinació uns estàndards de qualitat preu que faciliten la comercialització d’uns productes turístics molt atractius per als organitzadors d’esdeveniments esportius i culturals. L’allotjament hoteler és de 27 establiments, amb una capacitat superior a les 14.000 places. Aquests hotels han estat projectats com a complexes de resort de primer nivell amb tot tipus d’instal·lacions, com ara centre de wellness o spa, gym, piscines, sales de congressos, una oferta de restauració variada i àmplies zones verdes.

 

campolier united power game 2

 

 

campolier united power games