Notícies Santa Susanna

TORNAR AL LLISTAT

Santa Susanna rep els reconeixements de qualitat turística a Fitur 2015

29 de gener de 2015
  • Santa Susanna rep els reconeixements de qualitat turística a Fitur 2015
  • Santa Susanna rep els reconeixements de qualitat turística a Fitur 2015
  • Santa Susanna rep els reconeixements de qualitat turística a Fitur 2015

Santa Susanna ha recollit, en el marc de FITUR, el distintiu Q de qualitat turística que ha estat atorgat a l’Oficina de Turisme de Santa Susanna i a la cadena Aqua Hotel, que compta amb tres hotels a la destinació.
La marca Q de qualitat turística aporta un seguit de beneficis a l’establiment certificat, com la millora en la gestió empresarial, augment de la formació del personal, millora de l’eficàcia de les eines,…el que es tradueix en una garantia de qualitat dels productes i serveis oferts al client.
En el cas de l’oficina de Turisme, que es va certificar per primer cop l’any 2009, es realitza una millora continua; darrerament s’ha instal•lat una rampa d’accés i es té previst adaptar el taulell per atendre millor a tot tipus de públic, a més d’altres millores en retolació que es tenen previstes realitzar i que permetrà que es certifiqui com a Oficina de Turisme de 2a categoria, segons la nova normativa de la Generalitat de Catalunya.
Durant l’acte d’entrega del distintiu el Sr. Miguel Mirones, President de l’ICTE (Instituto para la Calidad Turística Española) el Sr. Joan Campolier (Alcalde de Santa Susanna), la Sra. Mercè López (Gerent Fundació Turística que gestiona l’Oficina de Turisme) i el Sr. Benet Ferrer empresari de la cadena Aqua Hotel.

[ssba]