Notícies Santa Susanna

TORNAR AL LLISTAT

Tailàndia venç al Campionat del Món de Petanca femenina que s’ha disputat a Santa Susanna

15 de novembre de 2021
  • Tailàndia venç al Campionat del Món de Petanca femenina que s’ha disputat a Santa Susanna

En la categoria junior el guanyador ha estat França. El proper cap de setmana es disputarà també el mundial masculí d’aquest esport que es retransmet a nivell internacional a través de la plataforma LaLigaSports

La selecció femenina de Tailàndia s’ha emportat el Campionat del Món de Petanca que s’ha disputat aquest cap de setmana a Santa Susanna. Les orientals s’han imposat als equips de França i de Tunísia. En la categoria junior, la selecció guanyadora ha estat la de França, seguida per la de Madagascar i els Països Baixos.

Aquest esdeveniment esportiu ha servit perquè aquest cap de setmana i el proper, el poble es converteixi en la capital mundial de la petanca. El cap de setmana del 20 i 21 de novembre es disputarà el Mundial de la categoria masculina. De fet, Santa Susanna ja ha passat a la història de la petanca perquè és el primer municipi que acull, al mateix temps, les campionats de les tres categories d’aquest esport: tripletes femenines, tripletes junior i tripletes masculines.

Entre els dos caps de setmana, el Campionat del Món de Petanca acollirà 2.000 participants procedents de 50 països. Quan s’acabi tot, es calcula que el volum d’espectadors que s’hauran desplaçat a Santa Susanna haurà estat de 6.000. El mundial s’emet en directe a través de la plataforma LaLigaSports, amb audiència de més d’un milió de telespectadors a nivell internacional.

 

[ssba]