Notícies Santa Susanna

TORNAR AL LLISTAT

El turisme familiar del país redescobreix Santa Susanna amb el “Catalunya, Hola Família”

11 de juny de 2019

La iniciativa ha servit per visibilitzar el poble, mostrar espais emblemàtics com el Parc del Colomer, tradicions com la castellera i dinamitzar el comerç.

 

Santa Susanna ha tornat a ser protagonista del programa de promoció del turisme familiar “Catalunya, Hola Família”, que ha organitzat l’Agència Catalana de Turisme de la Generalitat. Per segon any consecutiu, famílies del país han pogut redescobrir l’oasi que representa el poble de Santa Susanna.

 

A través de les activitats i dels jocs destinats a nens i grans s’ha pogut mostrar als visitants la bellesa del municipi i els recons i espais que li donen un aire diferent. Els participants al “Catalunya, Hola Família” han comprovat l’autenticitat de l’espai marítim i de les seves platges, la pau que desprèn el Parc del Colomer o el tast a la història local que significa Can Ratés. Precisament la Dona d’Aigua de Can Ratés ha tornat a ser el personatge mitològic de l’app “Llegendes en família” que a través del joc mostrava els llocs emblemàtics del poble.

 

L’activitat també ha servit per dinamitzar el comerç local i per mostrar als visitants de Catalunya –però també als turistes dels hotels—un dels patrimonis culturals més espectaculars, autèntics i pròxims que hi ha a Catalunya, els castellers. L’exhibició dels Maduixots, els castellers de l’Alt Maresme, va fer aquesta funció i va representar tot un èxit de participació. A més d’aquesta actuació, durant el cap de setmana s’han fet activitats com el circuït de vehicles a pedal, la festa Holi, les bombolles gegants i els jocs del món, o la gimcana.

 

A tot Catalunya, uns 14.000 nens i nenes amb les seves famílies han participat al “Catalunya, Hola Família!” i que ha tingut lloc en 25 destinacions certificades amb les marques “Platja en família” i “Natura i muntanya en família”.