Notícies Santa Susanna

TORNAR AL LLISTAT

Un cap de setmana ple d’activitats al Bikeshow Santa Susanna

21 de maig de 2023
  • Un cap de setmana ple d’activitats al Bikeshow Santa Susanna

Amb la jornada d’avui es posa el colofó a un espectacular cap de setmana, amb propostes per a tots els públics a la localitat de Santa Susanna, que aquests dies ha esdevingut la capital del ciclisme. S’han disputat proves de cross-Country, gravel, e-bikes, activitats familiars i sortides populars en un cap de setmana esportiu únic, en un entorn natural privilegiat i amb un format de Bike Show que novament s’ha mostrat com un gran encert .

El públic infantil i familiar va tenir ahir el màxim protagonisme amb la disputa de la Super Cup Youth, amb desenes de joves ciclistes que comencen a foguejar-se i experimentar les sensacions d’una prova de Mountain Bike des de dins. Darrere seu es va celebrar la pedalada escolar popular, amb tot l’ambient d’una autèntica carrera però sense cap més pretensió que passar-ho bé practicant el seu esport preferit.

La jornada matinal també va acollir la proposta no competitiva de la Corratec eBike Day Santa Susanna, amb els participants celebrant una jornada de bicicleta a l’aire lliure, i gaudint del patrimoni natural, cultural i gastronòmic del territori. I els amants del gravel van tenir el seu escenari perfecte amb la Gravel Ride Tour de Santa Susanna, una ruta circular de 65 km per l’espectacular massís del Montnegre, amb poca dificultat tècnica i pistes forestals en bon estat, que va fer les delícies dels participants.

Finalment, la jornada inaugural del Bike Show va tenir la prova més competitiva i de ritme frenètic amb la contrarellotge de la Copa Catalana Biking Point, una cursa d’una volta ràpida en un circuit curt, i al voltant del qual es va reunir un nombrós públic absolutament entregat amb la velocitat i habilitat tècnica

[ssba]