Notícies Santa Susanna

TORNAR AL LLISTAT

Universitaris del Tecnocampus estudien Santa Susanna com a model turístic i la gestió de la Marca de Turisme Esportiu

21 de març de 2016
El passat dilluns 29 de febrer un grup d’estudiants de tercer de Grau de Turisme i cinquè d’ADE doble titulació del Tecnocampus Mataró-Maresme, van visitar Santa Susanna. Els alumnes estan cursant l’assignatura “Gestió de l’oci i del benestar”. L’objectiu de la visita era conèixer de primera mà una destinació amb la Marca de Turisme Esportiu com Santa Susanna, certificada en esports com el ciclisme de carretera i muntanya, vela lleugera, futbol i esports col·lectius. A més de conèixer més de prop la dinàmica de demanda i oferta d’una destinació certificada; però també pel model turístic de Santa Susanna i la tipologia de turisme que rep el municipi, així com els canals de venda i promoció a través de la marca Costa de Barcelona.
El personal que treballa per a la promoció del turisme van rebre al grup a l’oficina de turisme de Santa Susanna i van explicar com es treballen les marques, la seva implantació i promoció a més d’acompanyar-los a veure alguns hotels i instal·lacions esportives del municipi, on van poder veure la realitat del sector turístic i resoldre alguns dubtes amb personal dels hotels als quals agraïm la seva col·laboració.
La valoració per part dels alumnes ha estat molt positiva i enriquidora, ja que els ha permès veure com s’aplica la teoria de l’assignatura en la gestió d’una destinació, conèixer una realitat de desenvolupament turístic proper i amb una política turística molt orientada al turisme de qualitat, ens comenta la tutora de l’assignatura.