CONTACTAR

Nom i cognoms

Adreça electrònica*

Telèfon

Població

Vull més informació sobre...

Aceptació de la Llei de Protecció de Dades

Oficina de Turisme

You are hereHomeInfo pràcticaOficina de Turisme

Oficina de Turisme

Dades de contacte

Adreça: Av. del Mar s/n – Mecury Village, 08398 Santa Susanna
(GPS: 2º 42m 56s E / 41º 37m 51s N)
Tel. (00 34) 93 767 90 08
Fax (00 34) 93 767 76 52

Contacte:

Nom i cognoms

Adreça electrònica*

Telèfon

Població

Vull més informació sobre...

Aceptació de la Llei de Protecció de Dades

 

 


A l’Oficina de Turisme de Santa Susanna estem a la vostra disposició per oferir-vos qualsevol informació turística de Santa Susanna que necessiteu durant la vostra estada a la localitat.

Podeu consultar quins són els atractius turístics que ofereix Santa Susanna, el Maresme, i els seus voltants i tota la informació sobre allotjaments, transports i activitats.

També us podeu posar en contacte amb nosaltres a través de l’adreça electrònica o el telèfon i us proporcionarem la informació que necessiteu per tal de planificar de la millor forma el vostre viatge o comprar excursions organitzades.

 

Carta de serveis de l’Oficina de Turisme

  • Servei d’informació al visitant de Santa Susanna. Disposa d’informació local, comarcal i de tot Catalunya, en especial de Barcelona.
  • Disposa de certificacio Biosphere per garantir el compliment de requisits a principis de sostenibilitat i millora contínua.biosphere
  • Obtenció de la Marca Q de qualitat turística per oficines de turisme l’any 2009Qualitat Turística Santa Susanna
  • Oficina de Turisme inscrita com a segona categoria, segons el Decret 66/2014, de 13 de maig, de regulació de Serveis d’Informació, Difusió i Atenció Turística de Catalunya.
  • Punt d’informació oficial del Centre BTT Santa Susanna- Montnegre.
  • Venda d’excursions, entrades, papereria i marxandatge.
  • Punt de descàrrega via antena wi-fi de la guia turística gratuïta de Costa de Barcelona- Maresme i de la app Munip amb informació sobre Santa Susanna.

 

Horari d’atenció al públic de l’Oficina de Turisme

Temporada baixa: (del 01/02 fins inici de la Setmana Santa i Novembre). De dilluns a divendres de 9h a 13h.

Temporada mitja: (Setmana Santa fins 30/06 i de 11/09 a 31/10). De dilluns a divendres de 9h a 13.30h. Caps de setmana i festius de 10h a 14h .

Temporada alta: (del 01/07 al 10/09). De dilluns a divendres de 9h a 13.30h i de 17h a 21h. Caps de setmana i festius de 10h a 14h.

Desembre i gener tancat.

 

 

Enquestes

Si heu visitat Santa Susanna us animem a que ompliu aquesta enquesta per fer-nos arribar les vostres impressions, i així ajudar-nos a millorar.

D’acord amb la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les seves dades seran incorporades a un fitxer automatitzat, el Responsable del qual és la FUNDACIÓ TURÍSTICA DE SANTA SUSANNA, i podrà dirigir-se a la Plaça Catalunya, s/n – 08398 Santa Susanna, per exercir el seu dret d’accés, rectificació i cancel·lació de les seves dades personals.

Dóna’ns la teva opinió sobre l’Oficina de Turisme

Dóna’ns la teva opinió sobre el destí

 

Publicacions

 

 

Consells de seguretat

Santa Susanna amagada. Descobreix-la!

Completa les vacances a Santa Susanna amb una selecció d’experiències recomanades.