CONTACTAR

Oficina de Turisme

You are hereHomeInfo pràcticaOficina de Turisme

Oficina de Turisme

Dades de contacte

Adreça: Av. del Mar s/n – Mercury Village, 08398 Santa Susanna
(GPS: 2º 42m 56s E / 41º 37m 51s N)
Tel. (00 34) 93 767 90 08
Fax (00 34) 93 767 76 52

Contacte:

 

 

A l’Oficina de Turisme de Santa Susanna estem a la vostra disposició per oferir-vos qualsevol informació turística de Santa Susanna que necessiteu durant la vostra estada a la localitat.

Podeu consultar quins són els atractius turístics que ofereix Santa Susanna, el Maresme, i els seus voltants i tota la informació sobre allotjaments, transports i activitats.

També us podeu posar en contacte amb nosaltres a través de l’adreça electrònica o el telèfon i us proporcionarem la informació que necessiteu per tal de planificar de la millor forma el vostre viatge o comprar excursions organitzades.

 

Carta de serveis de l’Oficina de Turisme

  • SAFE TRAVELS és un segell que reconeix els protocols de viatge segur a escala mundial. El segell és promogut per The World Travel & Tourism Council (WTTC). Aquest distintiu permet als viatgers reconèixer a qualsevol país del món, les empreses, entitats i destinacions que hagin adoptat protocols normalitzats de mesures de seguretat i prevenció enfront de la COVID-19 .
  • WTTC SafeTravels Stamp Template
  • Oficina de Turisme inscrita com a segona categoria, segons el Decret 66/2014, de 13 de maig, de regulació de Serveis d’Informació, Difusió i Atenció Turística de Catalunya.
  • Punt d’informació oficial del Centre BTT Santa Susanna- Montnegre.
  • Venda d’excursions, entrades, papereria i marxandatge.
  • Punt de descàrrega via antena wi-fi de la guia turística gratuïta de Costa de Barcelona- Maresme i de la app Inventrip amb informació sobre Santa Susanna.

 

Horari d’atenció al públic de l’Oficina de Turisme

Temporada baixa: (del 01/02 fins inici de la Setmana Santa i Novembre). De dilluns a divendres de 9h a 13h.

Temporada mitja: (Setmana Santa fins 30/06 i de 11/09 a 31/10). De dilluns a divendres de 9h a 14:00h. Caps de setmana i festius de 10h a 13:30h .

Temporada alta: (del 01/07 al 10/09). De dilluns a divendres de 9h a 14:00h i de 16h a 19h. Caps de setmana i festius de 10h a 13:30h.

Desembre i gener tancat.

 

 

Enquestes

Si heu visitat Santa Susanna us animem a que ompliu aquesta enquesta per fer-nos arribar les vostres impressions, i així ajudar-nos a millorar.

D’acord amb la Llei Orgànica 03/2018 de 5 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les seves dades seran incorporades a un fitxer automatitzat, el Responsable del qual és l’Ajuntament de Santa Susanna i podrà dirigir-se a la Plaça Catalunya, s/n – 08398 Santa Susanna, per exercir el seu dret d’accés, rectificació i cancel·lació de les seves dades personals.

Dóna’ns la teva opinió sobre l’Oficina de Turisme

Dóna’ns la teva opinió sobre el destí

 

Publicacions

 

 

Consells de seguretat