Santa Susanna està situada al nord de la Costa de Barcelona, a només 45 km de Barcelona ciutat, en ple Maresme i a tocar de la Costa Brava. Santa Susanna és una destinació de turisme familiar ideal. A més, al municipi s’hi poden practicar activitats, organitzar reunions d’associacions o empreses, o fins i tot participar en campionats de diferents esports. I és que Santa Susanna és també una gran destinació de turisme esportiu.

Gaudiu doncs d’un entorn ple de naturalesa entre el mar i la muntanya; amb dos quilòmetres de platges de qualitat per assaborir el mar i el sol, i el Parc Natural del Montnegre-Corredor, per on passejar admirant l’espectacular paisatge. D’altra banda, la moderna oferta dels allotjaments de Santa Susanna i de restauració està totalment adaptada per acollir les vostres vacances en família.

Teniu també al vostre abast la possibilitat de realitzar tota mena d’esports nàutics o fer rutes btt, entre moltes altres propostes que ofereix el municipi. Cal destacar l’experiència de Santa Susanna per a la coordinació entre el sector públic i privat per a l’organització d’esdeveniments.