Ciclisme

Santa Susanna s’ha convertit en una destinació de turisme esportiu consolidada per a ciclistes de tot el món gràcies a comptar amb un allotjament especialitzat, rutes btt atractives per a tot tipus de ciclista, serveis personalitzats i un gran ambient ciclista.

Cycling Santa Susanna és un projecte que neix a partir de la certificació de Santa Susanna com a Destinació de Turisme Esportiu el 2007.

Aprofiteu les infraestructures esportives (Centre BTT, Estació de Ciclisme, Club Ciclista), turístiques (oferta hotelera i d’oci) i comercials (comerços) que us ofereix Santa Susanna!

Descarrega't el triptic de Cycling
logo logo logo
TORNAR AL LLISTAT

Coll de Can Benet

Ruta que transcórrer per pistes forestals dl Parc Natural del Montnegre, portant-nos fins al punt més alt superant els 500 metres sobre el nivell del mar.

Un cop assolida la primera ascensió (Coll de Can Benet) es pot decidir si continuar l’excursió seguint el track original o bé escurçar-la uns 10km aproximadament just en el mateix coll.

La ruta no presenta cap dificultat tècnica i té unes característiques molt rodadora, excepte en l’últim descens, que un petit corriol posarà a prova el domini, control i equilibri del ciclista. Si es vol evitar aquest tram, es pot fer seguint la pista i uns 300m més avall s’empalma de nou amb el track.

La ruta es pot realitzar durant els 365 dies de l’any, simplement tenint en compte evitar les hores de més calor durant l’època d’estiu i tenir present les hores de llum solar en època d’hivern.

Fitxa de la ruta | Track gpx

[ssba]