Notícies Santa Susanna

TORNAR AL LLISTAT

Inventrip, l’app amb la qual planificar les teves vacances a Santa Susanna

11 de juliol de 2018

Ja queda poc per a aquest moment tan anhelat per tots durant tot l’any, les vacances d’estiu.

En família, amics o parella, planificar les vacances pot resultar ser una tasca laboriosa i una mica estressant.

Avui et volem presentar una app mòbil que farà que planificar les teves vacances a Santa Susanna, abans i durant la teva visita, sigui ben senzill.

 

Inventrip és una app gratuïta que ofereix ajuda als turistes de Santa Susanna per poder gaudir encara més de la seva destinació turística de vacances. Disponible en 6 idiomes: català, castellà, anglès, francès, alemany i rus, faran de les teves vacances a la Costa de Barcelona les millors de la teva vida.

 

 

Sense registre previ i només incloent Santa Susanna com a destinació de vacances, disposaràs de tota la informació necessària per planificar el teu viatge. L’app proporciona diversos plans segons els teus gustos. Si ets un autèntic enamorat de la platja, et mostra les platges del propi municipi que no et pots perdre, així com les seves característiques. Si en canvi ets un amant de l’arquitectura, la Masia de Can Ratés o l’Ermita de Gràcia seran parada obligatòria en les teves vacances.

 

Així de fàcil és organitzar el teu viatge a Santa Susanna. Durant la teva estada, Inventrip serà el teu millor aliat. A través de senyals intel·ligents ubicades en diferents punts del municipi, quan el dispositiu estigui a prop d’aquests punts, apareixerà un avís al telèfon mòbil informant que estàs en una zona que pot resultar interessant per visitar, pels restaurants o fins i tot et proporciona les indicacions per arribar fins a ella sense necessitat de tenir internet o el bluetooth activat.

 

No ho dubtis més i descarrega’t Inventrip, una app gratuïta i que t’avisarà per no perdre’t res de Santa Susanna.

 

Tot el que necessites saber de Santa Susanna en el palmell de la mà!

 

Inventrip

[ssba]