Els hotels de Santa Susanna han rebut 4.000 persones que assistien al Bol d’Or de Pétanque i al Festival Internacional Country Music

Santa Susanna i el seu sector hoteler han aconseguit desestacionalitzar el turisme mitjançant la celebració de grans esdeveniments com el Bol d’Or de Pétanque i el Festival Internacional Country Music, que han reunit milers de participants al municipi durant aquest mes d’octubre.

Ambdós esdeveniments han estat organitzats per companyies franceses que han escollit Santa Susanna gràcies a la seva capacitat hotelera, els grans espais polivalents i l’hospitalitat i adaptació als diferents visitants.

En el cas del Bol d’Or de Pétanque, van arribar a Santa Susanna 3.000 jugadors, i amb el festival de country unes 1.000 persones més que s’estaran a Santa Susanna fins aquest cap de setmana. Aquests esdeveniments han permès allargar la temporada turística que dóna vida a tot el sector hoteler i al municipi. El mateix sector hoteler i l’alcalde de Santa Susanna, Joan Campolier, es mostren molt satisfets de poder acollir aquestes iniciatives.

La destinació turística de Santa Susanna forma part dels programes de Catalunya Convention Bureau juntament amb la Diputació de Barcelona i Turisme de Barcelona, un fet que contribueix a la promoció del turisme de reunions i esdeveniments. A més, compta amb una ubicació, clima, serveis i instal·lacions propicis a aquest tipus de turisme.

___

Video de Catalunya Directe de l’esdeveniment Festiva de Country internacional a Santa Susanna.

https://youtu.be/lAsRErHLKUE?t=1840

 

Reconeixen a l’Oficina de Turisme de Santa Susanna pels serveis de Qualitat que ofereix als turistes


L’Ajuntament de Santa Susanna juntament amb la Fundació Turística de Santa Susanna continua apostant per la qualitat treballant per renovar any darrere any la “Q” de qualitat segell reconegut internacionalment d’àmbit turístic.

 

L’oficina de turisme es va certificar per primer cop l’any 2005 i ha renovat durant els anys posteriors el distintiu que atorga l’ICTE (Instituto para la Calidad Turística Española). L’última auditoria externa s’ha realitzat en data  d’octubre 2017 i tornem a demostrar que a Santa Susanna treballem amb la màxim qualitat de serveis per als nostres visitants.

1

 

Una de les valoracions positives que ha fet l’auditor ha estat la creació del nou app turístic Inventrip, amb el qual tots els nostres visitants poden accedir fàcilment a tota la informació de Santa Susanna i dels nostres voltants off-line, en la qual podem trobar també diferents arxius d’interès general com horaris de tren i rutes detallades als punts mes importants del nostre territori. Amb l’objectiu de treballar per a ser una Destinació Intel·ligent i treballant per a la substitució del paper cap a la informació amb mòbil.

 

L’Oficina de Turisme de Santa Susanna té la missió principal d’informar, de forma objectiva, de l’oferta turística del municipi i projectar una imatge del destí sota els paràmetres de la qualitat i l’excel·lència turística, amb l’objectiu de satisfer i superar les necessitats i expectatives dels nostres visitants en relació a la informació sol·licitada i l’oferta existent. En aquest sentit, els visitant enquestats in situ valoren amb una puntuació de 9,5 punts sobre 10 el servei rebut.

 

En referència als visitants que s’atenen a l’Oficina de Turisme de Santa Susanna, provenen principalment d’Espanya, França, Regne Unit, Alemanya, Països Baixos i Països de l’Est. Les consultes més realitzades fan referència a mitjans de transport, informació genèrica i activitats de Santa Susanna i Barcelona ciutat.

 

2