Notícies Santa Susanna

TORNAR AL LLISTAT

La Federació de Cycloturisme Francesa visita Santa Susanna

14 de gener de 2015
  • La Federació de Cycloturisme Francesa visita Santa Susanna

Responsables de la Federació de Cycloturisme Francesa agraeixen l’acullida de Santa Susanna en el Fam trip organitzat per l’Agència Catalana de turisme i la Fundació Turís-tica de Santa Susanna.
Responsables de la Federació de Cycloturisme Francesa agraeixen l’acullida de Santa Susanna en el Fam trip organitzat per l’Agència Catalana de turisme i la Fundació Turística de Santa Susanna, que es va fer el passat divendres dia 10 d’abril. Els participants de la federació interessats en aquest municipi per po-der oferir als seus socis el producte de Santa Susanna, van poder coneixer el municipi, disfrutar de les rutes en bicicleta que ens envolten i l’oferta d’allotjament, una de les millors de la Costa de Barcelona.
Durant la jornada van ser acollits per l’alcalde Joan Campolier en el dinar ofert per Can Rosich, on van poder copsar els objectius turístics del municipi i les inquietuds de la Federació, acompanyats durant tota la jornada per la gerent de la Fundació Mercè López.
Dins del programa es va realitzar una presentació de l’oferta del municipi del destí turístic esportiu de Santa Susanna especialment de cicloturisme, alguns dels hotels especialitzats per a ciclistes com; l’hotel Sirius, Aquahotel Aquama-rina i l’Hotel Florida Park a més d’altres empreses com Hike& Bike, entre d’al-tres empreses que van col•laborar durant la jornada com Descents i Activ Natu-ra. La presentació va ser molt profitosa i es va convertir en un debat molt inte-ressant per poder treballar aquest producte que de ben segur pot ajudar a de-sestacionalitzar l’ocupació turística.

[ssba]